Každý rok dávají dcerky dárek k vánocům i paní učitelce, letos má starší dcerka poprvé pana učitele a já nemůžu přijít na to, jaký dárek by byl vhodný pro muže ? V cenové relaci tak 30 - 50 Kč. Díky za reakce.
A co třeba tyto čokoládové bonbóny: http://www.lekarna.cz/haribo-rum-kokos-original... ?
ve vánočním balení nebo jinou vánoční čokoládu, lepší čaj nebo kávu... Většina chlapů je mlsná...
Nebo hrníček na kafé. Ty tolik nestojí. Nebo mě napadá ta Nutella se jménem: nejlepší učitel (jestli to tisknou...)
vlastnoručně namalovaný obrázek 🙂
My jsme loni koupily propisku v krabičce s nápisem : bezvadna učitelka 70kč😆 a letos jsme vyrobili adventní věnec +- 50kč😉
Kvalitní čokošku 🙂
Nic,co sa neda skonzumovat...celkovo by som ale nedala vobec nic, zda sa mi to ako podliezanie...staci mu popriat krasne Vianoce
Děti nosí často třebas porcelánového slona pro štěstí, zvonek k vánocům, čajovou svíčku po svém upravenou, nebo takový ty drobnosti, co mají v každém krámě.. nebo vlastnoručně vyrobené přáníčko..
Tak záleží asi i na věku učitele.... ale ať přemýšlím jak přemýšlím, tak mě nenapadá ani pro mladého ani pro staršího.... to teda hodně štěstí 🙂 Rukavice?Šála?