Jaký dárek koupit synovi k narození miminka?

11. led 2023

Ahoj chtěla bych se zeptat,za 14 dní se narodí synovi miminko.A když pojedu k nim na návštěvu,co jim koupit?Když rodila dcera,koupila jsem jí řetízek.
Děkuji

levandule_k
11. led 2023

Většinou dávají lidi, něco pro miminko, nevím, co syn s partnerkou všechno mají a co chtějí.

Já nevím, jaká je tvoje snacha, co se jí líbí....Základní otázka je, jestli chceš dát něco přímo snaše nebo miminku.

autor
11. led 2023

@levandule_k no miminku,ale právě nevím co vůbec

kakba
11. led 2023

Davam spotrebni zbozi- nejradeji DM kartu s penezi, k tomu treba baleni vlhcaku. Koupi si cokoliv pro miminko i sebe, co pouzivaji a na co jsou zvykli. K tomu treba deku do kocarku nebo do postylky s vysitym jmenem a obrazkem.

gdpr
11. led 2023

Ja by som kupila nieco kontrastne napr. karticky alebo hrkalku to maleho bavilo od prvych dni ale najlepsie sa bude opytat, co potrebuju mna by potesili aj take prakticke veci, ktore sa rychlo minu ako vlhcene servitky, jednorazove plienky... ale napriklad kamoska ich vobec nepouzivala ani kozmetiku takze dost zalezi na rodicoch co preferuju... Alebo nejaku poukazku/peniaze tym sa neda nic pokazit

ondul
11. led 2023

Nejpratičtější mi přijde dárková karta do DMka. I když pokud zvládneš vymyslet ryze osobní dárek pro miminko, tak je to taky milé. Babička mého syna, tchyně, mu nechala požehnat stříbrný křížek při svatojakubské cestě do Compostely, sice nejsme věřící, ale bylo to velice milé.

eviicka
11. led 2023

V den, kdy k nám naši přijeli na první návštěvu, dovezli malému látkové botičky a mně se to moc líbilo, má je schované mezi věcmi na památku, kde nezabírají moc místa a dělají krásnou vzpomínku.
Pokud chceš ale spíš něco vyšší hodnoty, tak spíš tipy ostatních holek.

shirilka
12. led 2023

Malý dostal plenkový dort, tři patra, vypadalo to krásně a bylo to praktické.

levandule_k
12. led 2023

Já bych se zeptala, co by ji potěšilo. Někdo preferuje třeba specialní kosmetiku. Někdo značku oblečení, někdo nosí dítě v šatku, někdo na to není. Pak je to otázka rozpočtu...

werik153
12. led 2023

Moje děti dostali od tchýně k narození řetízek.
Mám dva kluky, v krabičce měli věnování. Mě se to líbilo.

kackabis
12. led 2023

Miminku bych dala peníze v obálce a k tomu jen nějaký symbolický dárek (deku, hračku).
Mě třeba hrozně potěšilo, když mi manželova babička dala zlatý prstýnek "za pravnoučka". Byla vlastně jediná, která mi dala najevo, že si váží toho, že jsem to zvládla a od té doby prstýnek nosím a nikdy ho nesundávám. Vždycky když se na něj podívám, vím že je za to, že jsem malého odnosila a porodila i když už je to pět let, tak jen takový tip, že maminku potěší, když si někdo vzpomene i na ni 🙂
Jinak plinky a vlhčáky bych nedávala, pokud nevíte jaké. Každý používá něco jiného. Vzpomínám si, že jsem doma měla asi milion balíků plínek a vlhčáků, které jsem stejně nemohla použít, protože syn snesl jen jednu značku a nevěděla jsem co pak s tím

zzuzinda
13. led 2023

Já se se svou mámou domluvila na spacím pytli pro miminko, k tomu dostal povlečení do postýlky. A řetízek a přívěsek se znamením. To samé dostala dcerka.

kattyd
13. led 2023

Buďto bych se zeptala co chtějí, nebo pokud neřeknou/neví, koupila bych něco podobné co dceři, takže retízek. A´t si pak třeba nezávidí co kdo dostal...

lokesa
13. led 2023

A chceš něco na památku pro dítě, nebo vybavení pro miminko (hračky, spotřební kosmetiku atd.)? Jinak já bych neocenila ani plenkový dort ani vlhčené ubrousky, takže pokud chceš nakupovat podobné věci, tak buď se zeptej rodičů, nebo pořiď dárkovou kartu do drogerie.

ajja87
13. led 2023

Jestli jsi dceři koupila řetízek pro miminko, tak bych tak udelala i pro syna