Jaký dárek kamarádce ke 30. narozeninám? Je těhotná

dana3262
27. kvě 2015

Maminky, mohly byste mi prosím poradit? Lámu si nad tím hlavu už asi 3 týdny. Kojící polštář i ponorny mixér (to jediné me zatím napadlo) má.

bajunka
27. kvě 2015

Tak co ten polštář+ poukaz na těhotenskou masáž nebo nějaký relax pro těhotné 🙂¨, mně by to radost rozhodně udělalalo :D

shine2015
27. kvě 2015

Jabych koupila něco primo pro ni bez ohledu na to,ze je těhotná....klidně hodinky nebo šperk nebo něco primo pro ni co ji potěší. Lístky do divadla apod taky není špatný napad, já miluju určité herce a dostat lístky bych brala jako nádherný dárek.

evulina77
27. kvě 2015

ve 30 je z ní dospělá holka a tak bych jí koupila dospělé dárky. Né pro miminko, nebo do domácnosti. Co třeba poukázku ke kadeřnici s nabídkou hlídání dítěte od tebe, nebo na kosmetiku, masáž apod. Nebo prostě něco, co bys jí koupila jako netěhotné. Mě by udělal radost třeba parfém...

bajunka
27. kvě 2015

nevím kolik chceš investovat,ale super dárek mi příjde i poukaz na focení s líčením a česáním...

dana3262
autor
28. kvě 2015

U ní právě nejsou peníze problém.. kadernici má svou, ale to focení me zaujalo. Myslela jsem na částku okolo 1000.- to by bylo ale za focení alespoň trojnásobek, že?
Chtěla bych ni dát něco, co bude používat dlouhou dobu a vždy si vzpomene, že to má ode mě. Napadla mě i pokojova kytka.. fakt nevím..jsem úplně duta.. 😕

shine2015
28. kvě 2015

@dana3262 já jsem kamosce koupila na kulatiny kvalitní deku. Sedí často na zahradě na houpačce, doma ma super křeslo....deku využije, zabalí se k TV, venku na houpačce, nebo i když bude číst knížku. Pokud je deka kvalitní, příjemná....kamoska z ni mela radost a upřímně, já bych taky měla radost.

dana3262
autor
28. kvě 2015

@shine2015 to je dobrej nápad. Ke svatbě jsem ji dala krásný povlečení 😊

shine2015
28. kvě 2015

@dana3262 no hurá 🙂 je to praktické, vydrží a příjemné, podle me krásný dárek 😉

diniki
31. kvě 2015

U mě vždycky sklidí úspěch bepanthen. Každé mamince se hodí. Dělám takový balíček se spacím pytlem (třeba KIK), bepanthen velký a bepantheny malé do každé kabelky + bryndáky, ty jsou taky vděčné.

evulina77
31. kvě 2015

no já osobně bych uvítane netěhotný a nedětný dárek, prostě dárek pro mě...

avantgarda
1. čer 2015

Dávám těhotným kamarádkám jako dárek (obzvlášť pokud se jim blíží termín porodu) Bepanthen Care nebo Bepanthen proti striím. A k tomu přibalím nápoj Caro (pila jsem ho místo kávy), balíček bonbonů z hroznového cukru (využila jsem po porodu na dobití energie) a nějaký dobrý čaj pro kojící matky nebo nějaké pěkné fotoalbum, do kterého si mohou dát fotky miminka.

dana3262
autor
1. čer 2015

Děkuji za rady. Nakonec jsem z toho všeho vymyslela piknik deku. Tu jsem s dětmi hodně využila a využívám. Děkuji!

naho31
1. čer 2015

Jééé tohle teď řeším v podstatě také. 🙂 Prima tipy. Já jsem dostala také Bephanteny a poukaz na pedikůru, to bylo k nezaplacení s tím pupkem a pak další jiné kosmetické věci, jen je škoda, že se více nemyslí na tu mamku, jako spíš na to mimčo. Já bych brala deku nebo polštář všemi desiti. 🙂

kacenka230
14. čer 2015
Uživatel kacenka230 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kacenka230.

Dobrý večer, taky jsem řešila před rokem dárek kamarádce,která byla tehdy těhotná.Pořád jsem přemýšlela a brouzdala po internetu a tu mne oslovil stříbrný přívěsek ,,Křtící hodiny".Vlastně to byl více méně dárek pro miminko,ale kamarádka byla velmi nadšená,pak si nechala vyrýt čas narození miminka,jméno a datum.Malý Matýsek jej má od měsíce na krčku a všem se moc líbí. 🙂 🙂 🙂

dana3262
autor
15. čer 2015

@kacenka230 my ji zas daly s holkama k miminku, když nám řekla, že čeká miminko, mexickou bolu. Je to taková rolnicka, co nosi těhotné a pak se může miminku zašít do hračky a to cinkani mu připomíná bříško.

mik_a
18. říj 2015
Uživatel mik_a je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od mik_a.

Taky bych volila něco co bude přímo pro ní, třeba jíž zmíněný šperk nebo nějakou poukázku a pak třeba symbolicky něco pro miminko.