Ahoj všem, kteří se do diskuze zapojí. Za měsíc jedeme na oslavu 15. výročí společnosti, ve keré jsem před několika lety pracovala. Co ale s sebou jako dar??? Napadá někoho něco??? Máte nějaké tipy, rady, fotky??? Díky 🙂
dar spoločnosti? s tym som sa este nestretla.. asi bysom dom majitelovi mozno doniesla flasu vina, alebo bys om sa rovno spytala byvalych kolegyn..
@stastnablcha mne to neprijde nejak extra divne. Teda pokud slo o firmu, kde tazatelka pracovala rada a byla tam v kamaradskem vztahu s kolegy i vedenim/majiteli. Nejsem zamestnanec, takze se me to netyka, ale kdybych treba delala v nejake firme od jejiho vzniku iks let a byla bych pozvana na oslavu, prislo by mi fajn, prinest s sebou nejaky darek prave firme a ne jen flasku jejimu vedeni. Flasek maji urcite dost 😉
Taky jsem nezažila, že by se dával dar společnosti. Pokud by šlo ale o konkrétního člověka, to by bylo něco jiného ...
Dar společnosti nevím, ale moji rodiče dlouhodobě spolupracují s jednou stavební firmou a když měl teď majitel těch stavařů kulaté narozeniny a spojil tedy oslavu kolaudace s narozeninovým večírkem pro zaměstnance a klienty, posbírali rodiče fotky, co zhruba za 20 let na stavbách pracovně nafotili a udělali z toho fotoalbum. Prý to mělo fakt úspěch, zaměstnanci se smáli, jak kdo vypadal před x lety, vzpomínalo se na různé historky a problémy, co se na které stavbě objevily...
Tak třeba máte taky nějaké fotky?
Jsem venku a na mobilu mi blbne net.Holky,pisnu az budu u PC.Zatim diky 🙂
@beetlejuice1666 Jde o vymáhání pohledávek, takže jako nápad je to dobrý, ale fááákt nevím, co bych dala... 🙂 🙂 🙂
@stastnablcha ...třebas to tak dopadne. Ale bývalých kolegů se ptát nechci. Abych se mohla účastnit, dostala jsem "velice výjimečnou výjimku", a tak chci dát něco za nás, za rodinu 🙂
@beetlejuice1666 Sice jsem v dané společnosti nepracovala od začátku, ani po celou dobu, ale i tak chci nějaký dar s sebou vzít 🙂 ...si vážím toho, že jsem pozvaná 🙂
A nemůžeš se spojit s ostatními zaměstnanci, co tam půjdou, a zeptat se jich? Ale jako - kdykoliv jsem byla na nějaké takové oslavě firmy, tak to naopak byla firma, která dávala nějakou drobnost zaměstnancům 🙂
@beetlejuice1666 to mas pravdu.. len keby som tam robia x rokov tak by som vedela co mam doniest 🙂 ale ta torta co tu navrhoval niekto je super, len si myslim ze taku tam uz budu mat. jedine album s fotkami s kolegami 🙂
@stastnablcha Na oslavu pojedeme přes 150 km, takže nechci vézt žádný dort, ani jídlo. I tak už budeme mít auto úplně plné - budeme tam přes noc a máme skoro půlročního synka, takže s sebou musíme brát hafo věcí....
Holky, necháme to bejt... Moc vám děkuji 🙂
@bibikulda Zalezi, v jakem oboru to je. Zkusila bych sehnat dve veci, ktere symbolizuji firmu a na nich ukazala ten chod casu. Neco, co se delalo ci uzivalo tenkrat a neco, co se dela, pouziva dnes. Staci jen naznakem, nemusis potizovat CNC stroj, starou Nokii ci plotter 😉)