Jakou svatební kytici?

manma
26. dub 2017

Jakou svatební kytici? Chtěla bych malou, kulatou, romantickou. Máte nějakou inspiraci?

verca156
26. dub 2017

Ahoj záleží na vkusu každého a na období svatby. já jsem tulipánová, můžeš mít i frézie, cally, eustoma, nebo být originál a mít jen levandulovou, viděla jsem i krásnou z obilí jednoduché a krásné záleží na stylu svatby ale opravdu dá se čarovat 😀 a kdo má rád klasiku tak růže mnoho podob, včetně trsových nebo z orchideje... těžko říct když nad tím přemýšlím každá květina je krásná

janah22
26. dub 2017

já se dívala na svatební kytice na pinterestu nebo na googlu. Chtěla jem kulatou, barevnou a aby tam naše barva - modrá byla jen decentní. Pak jsem vytiskala dva obrázky, co se mi nejvíc líbily a šla s tím do květinářství, kde mi měly kytku vázat: Nějaké kytky jsme tam z toho vytahaly, nějaké přidaly, ale paní měla aspoň představu, jak si to představuji. A nakonec ji udělala hezčí, než jsem myslela 🙂 Ale chce to všechno sladit - k šatům, postavě, ročnímu období...

salot
28. dub 2017

Asi bych se snažila ještě určit konkrétní květinu/květiny. PAk už stačí jen najít šikovnou floristku či jak se jí říká.🙂

aaaaaan
Odpověď byla odstraněná
Zobraz