Ahoj holky, chci se zeptat, jake vyrobky ktere znacky vam zabraly na prvni a mimicke vrasky a unavenou plet? Samozrejme vim, ze zdrava plet je primarne zrcadlem zdraveho organismu. Premyslim o zmene svych kremiku a patlanicek a nevim pro co se rozhodnout, nabidka parfumerek a drogerek je obrovska. Mam spis normalni az suchou plet, misty citlivou a tahne mi na 30 🙂
Taky jsem chtěla navrhnout Eucerin 😉 Moc jsem se nikdy nepatlala a v kosmetice jsem spíš minimalista, tohle mi sedlo, narozdíl od většiny krémů z drogerie. Mně to vyhovuje na mírně citlivou pleť s velkými výkyvy. Mají myslím i věci přímo na vrásky s tím hyaluronem (nebo jak se to 😀 )
Po 30 už je dobré do zainvestovat do dobrého krému...Bohužel jsem zjistila, že třeba Vichy z lékárny zase takový zázrak za tu cenu není...Používala jsem je cca.rok a zase jsem přešla na Loreal
taky vám doporučuju Eucerin, používám už druhý rok a jsem moc spokojená, přešla jsem od vichy, ted me zaujala italská kosmetika Gerards.
Ja užvam kolagenový nápoj Collagen Shots od rejuvenated.cz. Fantasticka věc proti suche pleti a vraskam.Je to prasek z mořského kolagenu ktery se zamícha s vodou a musím říct že mně skvěle zaučinkoval 🙂 Plet se krasne zregenerovala, vypada mnohem hezčí a vrásky se vyhladili. 😎 Netvrdím, že úplně zmizely ale je vidět že jsou mnohem jemnější. Jsem toho názoru, že plet třeba vyživovat hlavně zevnitř, jinak je to beznadějně 😝 Hezky den
Ahoj Senjo, jsem kosmetická poradkyně a ráda bych Ti pomohla a naučila Tě, jak se správně a efektivně starat o svoji pleť. Jsem přesvědčená, že Ti mohu pomoci se zorientovat. Na trhu je nepřeberné množství kosmetických přípravků a člověk nikdy neví, po čem sáhnout, co je vlastně dobré a co zrovna on konkrétně potřebuje. Nabízím kosmetické poradenství, kde ženy učím, jak se správně starat o svoji plet, aby nám jednou poděkovala. Aby to mělo smysl a minimalizovaly jsme známky stárnutí pleti. Je možné i poradenství v líčení. Tyto poradentví jsou zdarma, tudíž není co ztratit ;) , Simona 🙂
vyzkoušela jsem toho dost, čím dál víc si moje pleť vybírá. Momentálně mám Loreal, až dojde, už si fakt koupím něco od Eucerinu nebo od Vichy, je čas začít s tím něco dělat. 🙂 Ale určitě bude lepší zainvestovat v lékarně.