Ahoj,
najde se někdo, kdo mi poradí jaké používat vakuové pytle pro skladování oblečení. Máme doma různé druhy, ale většina prostě uchází. Je to k vzteku, vyhozené peníze a oblečení není kam dát. Tak mě napadlo, jestli máte někdo dobrou zkušenost s vakuovými pytli. Poraďte jakou značku, popřípadě, kde je sehnat. Díky
Jedny jsem nedávno kupovala přes mimibazar se známou titulkou znáte z Tv i když to mě ani tak neuchvátilo jako fakt že jsem je v ten moment nemohla tak narychlo sehnat. No a efekt? poprvé super... vylisované hadříky jsem naskládala do peřináče kde mi dřív věci plesnivěli z důvodu nadměrné vlhkosti. A jelikož i reklama hlásá že se prostě prach, vlhkost a moli k obsahu nedostanou.... jsem vecičky ve vaku naskládala na stejné místo. Toto Opojení netrvalo dlouho a pytle v peřináči začali brzy nasávat zpět odsátý vzduch,,, ( sice nevím odkud ).. a peřináče začali pomalu otevírat pod tlakem obsahu 🙂) Takže hahahahah... nikdy více!... a když tak .. jen opravdu kvalitní 🙂 😉
Já mám už delší dobu ty z TV Products a nestěžuju si - drží dobře. A nedávno jsem koupila menší u Vietnamců a taky dobrý. Prodávají ale se 2 typy ventilů, lepší jsou ty šroubovací. Podle velikosti stojí 45 nebo 55 korun.
Zdravím, nejlépe je kupovat pouze ověřené a zaručeně vyzkoušené vakuové pytle. Nechceme přeci, aby došlo k tomu, že se nám pytel po nějaké době vyfoukne a my budeme moci veškerou práci dělat stále dokola. I proto využívám vakuové pytle, které nakupuji na e-shopu. Pokud i vy se chcete přesvědčit o funkčnosti vakuových pytlů, koukněte se sem http://www.obalove-materialy.cz/vakuove-pytle/
Ahoj, my máme osvědčené značky Home Collection, koupili jsme je tady https://www.megavyprodeje.cz/Vakuove-pytle-c12_... , jedny loni a druhé jsem kupovala teď nedávno, máme v tom uskladněný zimní věci a fakt super. Jsou za dobrou cenu, líbil se mi i videonávod, kde to úplně jednoduše vysvětlujou, takže super, tam fakt doporučuju. Pěkný den
Já mám také ty z obalových materiálů. Nakoupila jsem je potom, co ty od vietnamců nevydržely ani rok
@hanule05 my se třikrát stěhovali a bez újmy přežily jen pytle od Quelle, všechny ostatní ucházely ...