Jaké máte koníčky?

trolik
1. říj 2016

Ahoj holky,jaké máte koníčky?A stíháte se jim při dětech věnovat?Já mám asi jen šití a když malý spinká tak se mu moc věnovat nemůžu.Máte pro mě nějaký tip čím si zaobalit nervy kromě jídla-tomu bych se chtěla vyhnout. 😀

luca16
1. říj 2016

@trolik A co třeba čtení? Nemusí to být zrovna romány. Knížky o něčem, co vás baví. Já čtu různé knížky o výchově. Můžete si najít nějaké knížky o ručních pracích apod. Třeba najdete něco jiného, co by nebylo tak hlučné jako šití.

trolik
autor
1. říj 2016

@luca16 Ano také si občas něco přečtu.Teď naposledy deníček moderního fotra.Fakt doporučuju-hodně jsem se nasmála.Ale vydržela mi jen tři dny a druhý díl mám slíbený až na Vánoce.Tak zkusím knihovnu.

babuna
1. říj 2016

@trolik já se třeba věnuji fotografování 🙂 takže vezmu prtě v kočáru na procházku a fotím 🙂 (jak na digitál tak na klasický analog - sbírám fotoaparáty).... zrovna se chystám do ZOO 🙂 malá se prospí v kočárku - je snad poslední hezký víkend, já se projdu a pofotím zvířátka. Také šiji, ale mám starý šlapací stroj a jak začnu tak malá při tom zvuku spí 🙂 🙂 ono to jen tak cvaká a asi se jí to líbí ... jezdíme, účastíme se a organizujeme vojensko-historické ukázky takže kolem toho je také hodně práce 🙂 ... věnuji se historii tak občas procházím archivy (digitalizované) a dohledávám info o rodině 🙂 ... a tak 🙂

veraga
1. říj 2016

Jediný koníček, kterého jsem se nevzdala a vzdát nechci, je kynologie. Tu v pohodě stíhám s dítětem. Ráda čtu, peču, cvičím, běhám, koloběžkuju. Chtěla bych se naučit háčkovat. Vím, že jsem na tyhle věci lopata, furt to odkládám. Bojím se neúspěchu. 😅

trolik
autor
1. říj 2016

@veraga ahoj,jsem nevzdělanec a lenoch hledat na netu...co je to kynologie?

puresin
1. říj 2016

Nevzdala jsem se kina, i kdyz jsem ho samozrejme musela dost omezit, a fitnessu, diky kteremu jsem v pohode a to oceni i zbytek rodiny, takze pohlidat pak neni problem. 🙂

veraga
1. říj 2016

@trolik Kynologie obecně je o studiu psů, termín se ale používá i pro práci se psy - sportovní kynologie, myslivectví, chovatelství.. 😉

dannyblakely
1. říj 2016

Já se v těhotenství naučila sama podle youtube háčkovat a když si malá hraje a nepotřebuje mě u toho, tak háčkuju. Ona i vydrží, protože dělám hračky, tak když si vymyslí, že chce třeba opici, tak mě nechá, ať ji rychle udělám, protože se na ni těší. Ale má teda dva a čtvrt roku, tak s ní se to dá.

trolik
autor
2. říj 2016

@veraga to jo taky fajn koníček trochu jsem si to myslela ale co kdyby to nebylo ono.Já bydlím v bytě a je mi líto těch velkých psů tady zavřených když jsou páníčci v práci ono i čivava je chudák když musí být zavřená.Ty máš asi domek se zahrádkou..a jakého pejska máš?Ségry kluk už taky žadoní o pejska že ve školce všichni mají.

trolik
autor
2. říj 2016

@dannyblakely jojo,ségra taky háčkuje.Hlavně panenky a panáčky nějaký ty zvířátka,tašky a je toho hodně co jde uháčkovat a nedělá to hluk.Hodně lidí si třeba přivydělá.

trolik
autor
2. říj 2016

@puresin taky bych se ráda donutila k nějakému cvičení.Ale nemám parťačku a samotná se někam přihlásit docela bojím.To se máš že tě to baví.

veraga
2. říj 2016

@trolik Mám švýcarského ovčáka a maďarského ohaře. Toho druhého jsem vyvdala. Chvíli jsme s oběma bydleli v bytě, teď už jsme na baráku. Psi jsou ale stejně furt nakvartýrovaní uvnitř. 😅
Psovi je jedno, kde je, když pán není doma. Pokud se mu dostatečně věnuje ve volnu, bude spokojený kdekoli. Ať je to kotec nebo gauč. 😉