Jaké máte jízdní kolo?

jarunkaxyz1
7. srp 2014

Ahoj holky, jezdíte s rodinkou na výlety na kolech? Jaké máte osobně kolo? Nechce se mi investovat majlant, ale mojí herku z patnácti let už musím chca nechca vyměnit. jde mi o občasné výlety (většinou po silnici, někdy maličko třeba polní cesta)....Díky moc za typy! 😉 😉

jarunkaxyz1
autor
7. srp 2014

Nikdo žádné typy? 🙂

krystalka
8. srp 2014

Já jsem si teď v podstatě kvůli synovi pořídila starší kolo z druhé ruky, za 3000,- Author Atlanta, je velmi zachovalé, všechno funkční....na ty naše projížďky to bohatě stačí...předtím jsme kola neměli vůbec, ale syn jezdí rád a jak už má postupem doby větší kolo, tak mě za ním nebaví chodit pěšky - teď už má 20 s přehazovačkou, tak je to přece jen trochu lepší ježdění 🙂

zaludova
8. srp 2014

Ahoj, já mám crossové kolo. Je uplně skvělé na silnici i na lehčí terén typu polňačka. Mám Authora už tedy pár let a stál cca 8 tisíc, ale je super. Šlápnu a jedu 🙂 nevím, jak je to s odkazy, ale zkus dá do guglu Kolo Rock Machine Cross 50 Lady 17" (white/lime) matt black 2014, Kolo AUTHOR Thema bílá/černá 2014 vel.17" tohle ve slevě za 6k 🙂
Kolo KELLYS Clea 20 Dark lime 19" 2014 tohle ma větší kola, tak se na něm pojede parádně. Je to z veloservis Pešek a syn. Maj dobré ceny 🙂

eicul82
8. srp 2014

Máme treková kola zn.Acstar a spokojenost, je to taková střední třída. Dobré na silnici a polňačka také v pohodě.

agneszka
9. srp 2014

Ceska znacka max bike,je to horak..uzasne kolo.

gepe
9. srp 2014

@jarunkaxyz1 oba 29" od Garyho Fishera, ted pod znackou Trek. Vyborny do terenu i na silnici.

salme
7. črc 2015

Oba rock machine - horák ... teď nově ... a zatím obrovská spokojenost 🙂