Ahoj holky,
mohla bych Vas poprosit o radu? Jake by jste dali jméno k příjmení Krebs? Pořad si nejsme jisti.
Dekuju
Já bych k tomu příjmení dala nejspíš dala nějaké cizí jméno, aby to znělo dobře. Např, Samuel, Sebastian nebo Lucas. Samozřejmě záleží na Vas jaké se Vám líbí. 🙂
Mě osobně nejlépe ladí jména typu Lukáš,Tomáš,Aleš 🙂 Š to v příjmení hezký zjemní 🙂 ale volba je čistě na vás 🙂
@editkaromana Ten Samuel Krebs zní hezky. Jinak Tomáš by nebyl také špatný 🙂
@lenkarejholcova K tomuhle prijmeni muzes dat jakekoliv za me a je jedno, zda mekke ci tvrde. Ve jmenech absolutne plavu, jen co znam 😅 vy mate nejaka jmena vytipovana? 🙂
nahoď tipy, těžko říct, když nevíme, jestli jsi na tradiční - mě by k tomu šel nějaký Josef, Pavel, Filip, Michal, Jakub,nebo lehce zvláštní Leo, Vencenc, Alan..
My jsme přemýšleli nad Sebastienem, ale mame psa Semika a to by se strašně pletlo a ted uvažuji nad Tadeášem, ale pořad si nejsem jistá... Holčičku jsme měli jasnou hned ale doktoři mají zase jasno v tom, ze to je chlapeček 😊
@lenkarejholcova nepletlo, Sebastian je fajn i se Semikem 🙂
Sebík a Semík aspon byste to měli při jednom a praktické...Já občas volám na děcka jménem fretky a opačně 😎 Jinak k přijmení bych nedávala jméno Jan, ale jinak si myslím, že výběr máte velký, je to dobré přijmení, ke kterému se toho bude hodit hodně....
Jakub
Něco měkého s čárkou. Antonín, Mikuláš, Matyáš...
Michal
@lenkarejholcova k tomu se hodi cokoliv krome kratkych jednoslabicnych jmen, pak vyloucit vsechna jmena, co konci na k, treba Marek. Jinak cokoliv. Dobre prijmeni to je. Me se libi Michal, David..
Také řešíme jméno pro chlapečka, bohužel holčička to opět nebude, to bylo jméno jasně vybrané,a le pro kluka se nemůžeme shodnout. Mám doma dva kluky Tomáše, Františka ( příjmení Burkoň ). Teď jsem chtěla Jonáše, ale to se manželovi moc nezamlouvá ten je pro Matyáše, ale to se zase moc nezamlouvá mě 🙂
Z tvého výběru se jednoznačně hodí víc Tadeáš, zní to moc pěkně. 😉
U nás musí být š ve jméně 🙂
Matěj, Jakub
mě osobně se líbí jméno Vojta, Hynek, Matěj, Jakub, Tadeáš a i Jeremiáš je hezký, neobvyklé ale pěkné ...
Taky cekame chlapecka a mame dilema se jmenem 🙂 Pritel chce Dominika a me se libi Krystof,Tadeas a nebo Filip (prijmeni Ondrušek) poradite? 🙂
Taky jsem nazoru, ze k tomu prijmeni se hodi ceska jmena. Takze zadny Tadeas, Samuel, Sebastian apod. Boze, je to stejne hrozna modni vlna. Nicmene, na moznosti vyberu snad staci otevrit kalendar a neptat se na webu, kde dostanete stejne tolik jmen a take, jmeno by pro tebe melo neco znamenat, ne "jo, poradila mi ho xy z MK" 😀
My.My . máme Filipa a shodli jsme se na tom cela rodina. Nechtěla jsem.klasiku jako Pavel a Petr apod. A zároveň jsem nechtěla jméno, co by bylo jak z telenovely. No byl to pořádný problém jméno vybrat, ale jsem ráda, že nakonec to máme za sebou
my čekáme Vašíka - Vendu - Vendiska - Václava 😉 je po budoucím taťkovi. Tam to bylo jasný....
Mě se k tomu příjmení líbí snad cokoli,je to takové univerzální příjmení 🙂 My máme taky cizí příjmení a doma máme Kristiana a teď čekáme Eliáše 😉
Mně se líbí Sebastián,Kristián,Florián,nebo Václav,Matěj,Štěpán... Jedno z toho bych chtěla jednou pro svého kluka,ale manžel je proti☹ Ten vymýšlí blbosti,teď mu v hlavě utkvělo jméno Kvido. Hrůza.
Určitě nějaké měkké jméno, např. Matěj , Jonáš, Tomáš, Šimon ? 😉