Ahojky holky 🙂
Nemůžu se rozhodnout, jak pojmenovat mého syna, který brzy přijde na svět 😵 . Jsem typ člověka, pro kterého je strašně těžké se rozhodnout.. a čím víc možností, tím horší rozhodování 😀 Tak mně napadlo zeptat se vás... Neustále si opakuju různé kombinace jména a příjmení a jde mi z toho už hlava kolem 😅 😀
Takže, nejvíce uvažuji nad jmény Michal a Tadeáš. Mé příjmení je Světiková.. (š na konci jména vzhledem k příjmení se nebojím, brácha i tatka se jmenují Lubošové a nikdy s tím problém při vyslovování myslím neměli 😉 )
Co Vám zní líp? Michal Světik x Tadeáš Světik
Klidně napiště i nějaké jiné jméno, které by podle vás lépe znělo 🙂
Rozhodně Michal!
Za mě z výběru určitě Michal, zní to lépe a je pravda, že Tadeášků je hrozně moc .... A co třeba Vojta Světik ?
Michal, Tadeášů a jiných ášů je všude tuna...😉
Mně zní k tvému příjmení líp Tadeáš.
ahojky, já bych se taky přikláněla k Michalovi. Důvod je u mě spíš osobní, dávám přednost klasickým českým jménům...
Michal a souhlas s @pivonka2 😉
Dala bych spis Michal, oboje zni dobře ale Michal se bude dobře vyslovovat i cizincum v podobe Mike, nikdy nevis kam Tve dite jednou osud zavane a navíc tam není š, nikdy nevis, jestli Tve ditko nebude mit nevyřešeny problém s vyslovovanim nekterych pismen. Ja bych třeba nikdy nedala jmeno obsahující R a jina "nebezpecna" pismena, ja se jmenuji Tereza, rackuji,neumim R a dodnes se stydim oznamovat sve jmeno a my rodice nerackuji neda se tedy podle me brat tak, ze me dite ten problem mit nebude když ho nemám ja. Drzim palce s rozhodovanim 🙂
z těchto dvou mi k příjmení Světik zní lépe Michal. Tadeáš je na něho příliš dlouhý. To když už něco na T, tak třeba Tomáš.
Za mě taky Michal...🙂 je to moc hezké jméno a jak už tu píšou, všelijakých ášů je už dost..🙂
Za mě určo Michal. To jméno se mi líbí více 🙂.
z výběru mi zní mnohem lépe Michal
Také bych se přiklonila k Míšovi 🙂 Spíš z osobního důvodu - Tadeášové, ač je jich teď všude plno, se mi prostě z nějakého důvodu nelíbí.
Jsem si jistá, že je víc Michalů než Tadeášů - to spíš, že Tadeáš je pořád trochu neobvyklý, tak to jméno spíš zaregistrujete. Já když vybírám jméno, tak spíš řeším, jak se to skloňuje, zdrobňuje... Tadeáš je krásný, ale Tady, Táda, Tedy... se mi teda nelíbí vůbec 😒
Mě se více líbí Tadeáš Světlík 🙂
Mne tiez skor Michal. Ked na T, tiez skor Tomaš, a nie preto, ze moji synovia sa tak volaju 😀
třeba ti pomůže také toto 🙂 sice osobně nejedu vše podle numerologie, ale jednou za čas nahlédnu, když se fakt nemohu rozhodnout a nebo jen tak pro zajímavost... 😉
když tam do kolonky zadáš jméno i příjmení, vyhodí ti to vlastnosti a potenciál toho člověka 🙂
ono to nějak funguje, ale určitě není dobré na tom viset 😉 Tak pro zajímavost 😉
http://www.superko.com/numerologie-jmena
Jinak se mi docela víc líbí Tadeáš, jinak miluji nadevše jméno Michal, ale v tomto případě bych volila Tadeáška 😵
Ja bych vybrala Michal. Tadeas Svetik bude tezky na artikulaci, jak je tam za sebou s a s (nemam na mobilu hacky, ale snad rozumite, jak to myslim, proste dve sykavky za sebou)
Tadeas ne, ditko se poprska nez rekne jmeno a prijmeni, navic za sebou š,s... splyne to v hovoru, ze nebude Svetlik, ale Vetlik...
Mě se více líbí jméno Michal 🙂
Takže nakonec Kryštof? 😉
Michal 🙂
Michal se mi líbí víc k tomu příjmení, zní to prostě přirozeněji
Michal 😝 Já něco podobného taky řešila... Nemohla jsem proto dát něco alá Řehoř Železný, Přemysl Železný - je tam moc háčků a nedej bože kdyby malej ráčkoval 😀 Takže zvítězily jména bez háčků - tj. Jakub, Jan Železný. PS: Dáme Jana...
Co Michael? Mně to zní líp - Michal Světlík - to má na mě moc tvrdý rytmus.
Michal, určitě Michal !!! k tomu příímení je to super jméno
Ahojky, píšu zde poprvé, tak Vás všechny zdravím. Reaguji na jméno, protože také už přemýšlím, jaké jméno🙂
Každopádně bych dala jméno Tadeáš, je originálnější a není tak oposlouchané jako Michal. 🙂
Za mě k tomu příjmení určitě Michal 🙂
Michal 🙂
MIchal. Je to krásné jméno a je takové "univerzálnější" i mezinárodně.
Za mě Michal, z jednoho prostého důvodu: každé druhé dítě je teď Tadeáš, Matyáš... Michal je navíc i hezké!