Ahoj holky,
za 3 týdny TP a nemůžeme se rozhodnout nad jménem pro kluka. Pro holčičku máme Simonku a u kluka se rozhodujeme mezi Martin a Radim. Mám doma již dvě děti Filip a Lucie. Přijmení je Sklenář. Co se Vám více líbí? děkuji
🙂 obě jména jsou moc hezký, ale spíš hlasuju pro Martina 🙂
Mě se moc nelíbí jméno Radim... takže já zase lobuju za Martina 🙂 Martin Sklenář mi zní líp 🙂
spíš Martin,ale k příjmení jdou obě 🙂
Obě jsou hezké,ale osobně bych asi volila pro Radima 🙂
k příjmení se hodí obě, ale hlasuju pro Martina 🙂
já bych volila Radima
Já bych byla pro Radima, není tak časté jako Martin 🙂
me se libi mene obvykla jmena..... takze bych volila Radima
Martin,...je dle mě hezší ale hodí se obojí,...
Za mě - Martin dost "ojeté" a Radim tvrdé. Jiné by tam nebylo?:o) Sklenář potřebuje klasiku, ale myslím, že jich je víc než tyto dvě 😉 No a kdyby přeci jen, tak Martin.
Martin je lepší - nemám ráda jména co končí na -m, blbě se to vyslovuje a to poslední písmeno tak zaniká... A navíc má i hezčí zdrobněliny :o)
Z těhle dvou jsem pro Martina. Ale osobně bych dala jméno bez R, s ním mi to přijde dost tvrdý🙂
mně osobně se taky víc líbí Radim...je to takový zvláštní jméno....
za mě Martin
Líbí se mi obě jména, ale volila bych Radima, myslím že není tak časté
za mě martin
Je to těžký 🙂 Mě se více líbí Radimek,ale k příjmení Sklenář jde asi víc ten Martin.To jsem ti moc nepomohla,viď? 🙂
Martin
Radim, taky jsem ho chtěla a k vašemu příjmení to jde pěkně. Martinů je dvanáct do tuctu...
Já hlasuju pro Martina. 😉
za mě Radim, není tak časté 🙂 kdyby jsme ho neměli už v rodině,tak bych ho taky chtěla 😉
Radim 🙂
Radim
Za mě určitě Martin 🙂
určitě Radim je moc pěkné
Martin 😉
Martin 😉
martin
Martin
Myslím, že k příjmení jdou obě jména - Martin i Radim. Ale osobně bych byla pro Radima, není tak časté a Martin se mi nelíbí :-/