Holky prosím Vás, jaké barvy (značku) používáte na malování na textil? A jak načrtáváte obrázky na oblečení? Děkuji za odpovědi 😀 😀 😀
@roofie Moc děkuji za rady,uvidíme jak to vykouzlím 😀 😀 😀
Ahoj,já jsem nejvíc spokojená s barvy Artemiss.je to český výrobce a má barvy na světlý i tmavý textil.trička klidně peru i na 90C po rubu a stále drží barvybarvicky.cz, nebo velkobchod barvyartemiss.cz 😉
Ahoj, taky maluju s dětima a a barvy objednáváme na www.barvybarvicky.cz:)) Artemiss jsou nejlepší 😀
Ahoj, já začala malovat cca před 2 měsíci a používám barvičky od NERCHAU na tmavý textil. Jsou báječné a výborně kryjí. 🙂
Také maluji občas. Activáček znám, taky od tama mám barvy. Hlavně tam kupujeme školní potřeby.
Tak jsem narazila na Vasi diskuzi a barvíme doma také. Využiji vaše tipy na nákub barev a taky vyzkouším. I ten shop na školní potřeby se nám ted hodí. Nějaký batoh malému a par vecí do skoly zas musim koupit.
Jo ten určitě využiješ, mají tam fakt všechno. Ani mi nemluvte, září zase za dveřmi pomale, i když prázdniny začaly teprv, tak to stejně uletí a zas nakupovat potřeby.
No právě, za měsíc bude blázinec, tak se taky snažím už to kupovat ted. Mají fakt dost věcí. Batoh asi máme vybranej
A jakej jste vybrali ? 🙂
Ahoj, používám nejvíce barvy od Nerchau, fixy nevím jaké jsou značky.
Hodně využívám šablony (plastové, ale jde to třeba i s lepenkovou) nebo si obrys nakreslím na pečící papír takovou tou krejčovskou křídou (nebo jak se to jmenuje 🙂 a pak to plácnu na textil, přežehlím a obtisk mám na tričku. Nebo rovnou kreslím tou křídou na triko.