Ahojky,
jsem teprve 3+5tt, nikdo, kromě mě a vás, maminek na koníkovi to neví 😉 Chci se zeptat, jaká se vám líbí jména 🙂
My jsme se s manželem už kdysi bavili, že kdybych náhodou otěhotněla, tak bychom dali Viktorii x Tomáše, aby se jméno hodilo ke jméně našich dětí 😉
Mně se Viktorie moc nelíbí. Ale asi je to tím, že znám jen jednu Viktorku, a to je naprosto nezvladatelná prvňačka, která terorizuje ostatní děti a ani s rodiči není rozumná řeč. Tomáš je hezké jméno 🙂
Holky nemáte třeba nějakou pomůcku jaký jména se hodí k určitým příjmením? Třeba jako když příjmení začíná na N, tak jaký jména k tomu znějí nejlíp? Existuje něco takovýho vůbec?
my premyslime nad liduškou,tak se jmenovalki nase babicky
Ahoj holky tak já mám Natálku a Tobiase, obě jakoby "cizí" jména...taky jsem dostala "pojeb" od mého otce prč jsem dala tak "blbý jména" že od jeho manželky má bratr Pepíka a to je úplně super..... no nestýkáme se už 😀 😀
Mě se líbyla pro holku Valerie a pro kluka jsem chtěla Robina ale nakonec zvítězil přítelův návrh 🙂 chtěl aby to pasovalo k jeho příjmení jenže syn má příjmení po mě...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@elynka Viktorku mám roční neteřinku, takže jméno je moc pěkné a na klučinu Tomáš určitě taky 😉 Za mě by prošly!