Našla jsem odkaz na "fanklub" jednoho človíčka,který vyčnívá z davu v Pardubicích a ten mě inspiroval k založení diskuse:
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/albu...
Máte ve Vašem okolí taky nějakou takovou skromnou hvězdu?
Holky a kdo to je?
peppapig: to je prostě pardubickej týpek, kterej má mega háro zlakovaný, je nalíčenej a nosí furt stejný hadry 😝 a je furt stejnej asi 20let 😅
Siss....................on si to lepí clovatinou 😅
karot: jsem se ted jako fakt natlemila, už jsem taky fanoušek 😝 kde vzali ty fotky? 😅
karot: to povídání o něm je teda taky dobrý 😝
Já nevím,...............taky jsem čuměla jak blázen. 😀
Tak něco je focené tajně mobilama a něco asi ze "soukromých sbírek".On je to prof.Přírodních věd,takže to zase nemůže být žádný blbec,................akorát je tak trochu zvlášní. 😉
Škoda jen,že nikdo nevyfotil "zpěváka" Zemana.
my máme Karola http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid...
karotky: no Zeman byl taky dílo 😝 mrdáááám ráááád a je to doufám na mně znááááát 😅 😅 😅 😅 😅
mracik: čéče, to je úplná celebrita 😅 😅 😅 😅
My máme Bystrického Elvisa 😀
http://www.facebook.com/album.php?aid=64852&id=...
Když jsem ještě dělala naproti Měst.Lázním v Opravně oděvů,tak se tam k nám chodil v zimě hřát a odpuzoval nám zákazníky. 😅 Šéfová z něho byla na prášky,ale neměla srdce na to,aby ho vyhodila.Vždycky si tam přitáhnul ten kufr s odpadkama a začal si to tam vyndavat,nabízel nám to a mě se nabízel(svlečen do půl těla)jakžto vážný nápadník. 😀
Tak jsem se naprdla,řekla mu,že na něj jdu zavolat chlupatý,zvedla jsem telefon a jen na oko jsem dělala,že jsem se tam dovolala a že k nám posílají hlídku.Ten se naprdnul,vynadal mi do všech možnejch pííííííí,odešel a byl od něj klid. 😀
karotky: 😅 v kaufu kradl hajzláč 😅 😅 😅 😅 😅
bihan: Elvis je taky drsnej 😅
mracik Karol spieval pred galeriou ked mala moja sestra svadbu,asi to robí viacerým 😎a spieva už pekne dlho,hotový gott s neho 😀 😀
Elvis je nahodou mily chlapik 😀 minule mi daroval nejaky svaty obrazok, ked som bola po dlhej dobe obdivovat srdcu mojmu milovanu Bystricu 🙂
ozaj, Bihan, nevies preco ho volaju prave Elvis? 😀
my mame trnavskeho travoltu http://www.facebook.com/pages/Bystricky-ELVIS/3...
je proste vsade, vobec sa nemeni, kazdeho zdravi
jé vilo - travolta, tiež som ho tu chcela spomenúť, ale predbehla si ma lyly
gucz, vilo je figurka, ze? 😀 , kazdej baby sa pyta kolko je hodin a kazdu pozyva na caj. v podnikoch hra na dvojstrunovej gitare a spieva a tancuje. normalne za noc stihne aj viac akcii 😀 😀 😀
pan Tichý, jak jinak ...
waw...krychlic je....proste waw.... 😀
mracik, ja som si na Karola spomenula, este som ani necitala tvoj dokaz, to je fakt figurka, ja si ho este z detstva pamatam, chodil spievajuc v zelezniciarskej uniforme 😀
v nasom meste je Rudko Pistolnik. Neviem kolko ma rokov, ale casto prstom striela po okoloiducich, ked vystreli, tak si do toho prsta fukne. Pred par dnami som ho stretla a "nezastrelil" ma.
trixi a Rudko Pištolník okrem iného si ešte v každom podniku rozkáže deci mliečka,hrrozne lúbi mliečko a vždy každého volá domov hrať sa....
on má okolo 35rokov a je postihnutý,ale taký zlatý,a všetky baby chce bozkať na líčko a povie,poď domov na deci mliečka 😀 😀 😀 😀
bystricky Elvis...on ma svoje obdobia,"ked je niekto"...pokial je Elvis,tak si necha narast bokombrady,zafarbi vlasy na cierno... 😉 🙂 .......pokial zasa nie je ina osobnost... zlaty je....😀
my máme takého uja, on nosí ženské parochne, blonďavé, robí niečo pre mesto, napichuje smeti na paličku a zbiera ich, vždy má nejaké legíny a lila alebo ružový svetrík alebo tričko a legíny musia byť lesklé a buď je veselý, alebo každému nadáva... je smiešny, ale niekedy sa ho bojíme, tá palička s tým ostrým hrotom...
zuzi, viem ze je chudak postihnuty, myslim, ze ma downov syndrom. On nie je zly, alebo neprijemny, ale je to miestna figurka, kazdy ho pozna a zatial som sa nestretla s nikym, kto by sa mu vysmieval, alebo mu robil zle. Mas pravdu, je zlaty.
u nás v malackách je tiež figúrka.... je to postihnutý chlapec, ktorý sa hrá, že je rádio..... vyhlási pesničku na želanie, potom si zazvoní, zodvihen, povie, volá Julo.... a vedie rozhovor, potom si pesničku zaspieva a vysiela celýdeň... 😀 😀 😀 😀 😀
ale keDˇmi vyhrával pod oknami v robote, mala som sto chutí ho niečím poliať... 😝 😝
monkula 😀 😀 😀 aj ma nejaky modny repertoar?
karot: pomoooc..krychlič 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅