Jak zvětšit prsa?

jajinka012
13. črc 2016

Zdravím 😉 ráda bych věděla jestli má některá z vás zkušenost s přípravkem Beaty Bust Balance. Potřebovala bych po 2 dětech ty prsa alespoň o 1 číslo zvětšit. Popřípadě máte některá jiný přípravek který opravdu funguje? Nechci dát peníze za něco co fungovat nebude. Děkuji 😉😉

andreaandrejka
13. črc 2016

@jajinka012 Můj názor je ten, že žádné tyhle přípravky nefungují. Podle mě to jsou jen taháky na peníze. I když, kamarádka jednou něco brala, kdysi a prsa se jí po tom trošku zvětšily, ale v okamžiku kdy přestala přípravek užívat, se vrátilo poprsí do původní podoby.

pnm
13. črc 2016

tiež myslím, že na to žiadne lieky nebudú. Reaálne a skutočne toto vedia spraviť len šikovné ruky plastických chirurgov. Ale nájsť si takých, čo to naozaj vedia a majú vkus, aby to zasa nevyzeralo ako na prasknutie nafúknuté balóny (častý prípad aj od drahých kliník). Skrátka zväčšiť len trošku, aby prsia vyzerali prirodzene bez efektu nafúknutého balóna.

janickajana
13. črc 2016

@jajinka012 u mě funguje zvětšení poprsí o 2 velikosti v těhotenství 😀
Jinak pak už jen ta plastika...

puresin
13. črc 2016

@jajinka012 Ja pilule zkousela asi v sedmnacti - klasicky mindrak z jednicek. Nefunguje to. Na povislejsi prsa po detech funguje cviceni, ale nezvetsi, jen trochu srovna. A po tretim prckovi setrim na plastiku. 🙂

naomi6
14. črc 2016

@jajinka012 Tak to by mě taky moc zajímalo. Po dvou dětěch a dlouhodobém kojení mám tu nejmenší velikost. Ale zase na plastiku se bojím. Ale už jsem o ní taky uvažovala.

jajinka012
autor
14. črc 2016

děkuji za názory 🙂 🙂 Já na plastiku ani náhodou,nechci se nechat do sebe řezat a pak chodit každých 5 let na výměnu?To radši budu mít malá prsa 😀

janickajana
14. črc 2016

@jajinka012 Myslím že už se dělají s doživotní zárukou. Má to i moje ségra ☺ Už se na výměnu nechodí.
Ale chápu, je to operace a i finančně náročný zákrok ☺

luu25
19. črc 2016

Myslím, že v dnešní době jde tak všechno kupředu, takže bych se tak nebála nějakého toho zákroku, pokud by ti to dodalo sebevědomí a byla by jsi spokojená... schválně jsem o tom hledala nějaký článek, bo kamarádka má jedničky (možná ani to ne) a vždycky když se vidíme, tak se ptá, jak je možné, že mám větší prsa... :D Ale spíše jde asi o optický klam.. :D

Tady jsem se třeba dočetla, že mírné zvětšení jde i vlastním tukem nebo nějakou kyselinou, kteoru už máme v těle, takže by ten zákrok nemusel být tak invazivní http://www.mezizenami.cz/krasa/vetsi-prsa-pomuz... Pak je tam i pár "babských" rad, tak třeba něco pomůže... jedině antikoncepce by ti možná mohla pomoci k mírnému zvětšení prsou a to díky hormonům, ale do toho bych asi nešla...

jajinka012
autor
19. črc 2016

Holky tak jsem koukala na cenu zvětšení prsou vlastním tukem a ono je to dražší než když Vám tam dají implantát 😧😧 Dáváte to že svého těla a stojí to od 84 000,- a implantáty od 70 000,- nechápu to!! Docela mě to zarazilo