Zdravím 😉 ráda bych věděla jestli má některá z vás zkušenost s přípravkem Beaty Bust Balance. Potřebovala bych po 2 dětech ty prsa alespoň o 1 číslo zvětšit. Popřípadě máte některá jiný přípravek který opravdu funguje? Nechci dát peníze za něco co fungovat nebude. Děkuji 😉😉
tiež myslím, že na to žiadne lieky nebudú. Reaálne a skutočne toto vedia spraviť len šikovné ruky plastických chirurgov. Ale nájsť si takých, čo to naozaj vedia a majú vkus, aby to zasa nevyzeralo ako na prasknutie nafúknuté balóny (častý prípad aj od drahých kliník). Skrátka zväčšiť len trošku, aby prsia vyzerali prirodzene bez efektu nafúknutého balóna.
@jajinka012 u mě funguje zvětšení poprsí o 2 velikosti v těhotenství 😀
Jinak pak už jen ta plastika...
@jajinka012 Ja pilule zkousela asi v sedmnacti - klasicky mindrak z jednicek. Nefunguje to. Na povislejsi prsa po detech funguje cviceni, ale nezvetsi, jen trochu srovna. A po tretim prckovi setrim na plastiku. 🙂
@jajinka012 Tak to by mě taky moc zajímalo. Po dvou dětěch a dlouhodobém kojení mám tu nejmenší velikost. Ale zase na plastiku se bojím. Ale už jsem o ní taky uvažovala.
děkuji za názory 🙂 🙂 Já na plastiku ani náhodou,nechci se nechat do sebe řezat a pak chodit každých 5 let na výměnu?To radši budu mít malá prsa 😀
@jajinka012 Myslím že už se dělají s doživotní zárukou. Má to i moje ségra ☺ Už se na výměnu nechodí.
Ale chápu, je to operace a i finančně náročný zákrok ☺
Myslím, že v dnešní době jde tak všechno kupředu, takže bych se tak nebála nějakého toho zákroku, pokud by ti to dodalo sebevědomí a byla by jsi spokojená... schválně jsem o tom hledala nějaký článek, bo kamarádka má jedničky (možná ani to ne) a vždycky když se vidíme, tak se ptá, jak je možné, že mám větší prsa... :D Ale spíše jde asi o optický klam.. :D
Tady jsem se třeba dočetla, že mírné zvětšení jde i vlastním tukem nebo nějakou kyselinou, kteoru už máme v těle, takže by ten zákrok nemusel být tak invazivní http://www.mezizenami.cz/krasa/vetsi-prsa-pomuz... Pak je tam i pár "babských" rad, tak třeba něco pomůže... jedině antikoncepce by ti možná mohla pomoci k mírnému zvětšení prsou a to díky hormonům, ale do toho bych asi nešla...
Holky tak jsem koukala na cenu zvětšení prsou vlastním tukem a ono je to dražší než když Vám tam dají implantát 😧😧 Dáváte to že svého těla a stojí to od 84 000,- a implantáty od 70 000,- nechápu to!! Docela mě to zarazilo
@jajinka012 Můj názor je ten, že žádné tyhle přípravky nefungují. Podle mě to jsou jen taháky na peníze. I když, kamarádka jednou něco brala, kdysi a prsa se jí po tom trošku zvětšily, ale v okamžiku kdy přestala přípravek užívat, se vrátilo poprsí do původní podoby.