Ahoj, prosim o radu - nejlepe zkusene. Nemam nadvahu, jsem spise stihle postavy ale....nikoliv primo v pase. Potiz je v Tom, ze mam male deti a kmitam od rana do noci kolem nich. Hlidani nemam, tedy volny den na sport (pro hubnuti) nikde. Vyziva je .neprejidam se, nejim snad mene....presto v pase tuk ☹. Jak na to ???
Uvitam tady vyzivare ci sportaka 🙂
Nelze shodit jen na jedné urcite partii.
Kazdy má nějakou "problemovou" část, kam se mu ukládá tuk více, než jinde, řešení je pouze jedno.
Vyvážená strava (pozor, právě i pokud je stravy málo nebo není vyvážená - tuk se bude drzet), pohyb (alespoň 30minut denně 3x v týdnu - i s dětmi se to dá). Bohužel na problémových partiích tuk zůstává nejdéle, takže jedině opravdu změna životního stylu a vytrvat, výsledky nebudou hned.
@jatva
@kettkav Holky, když vám to jde, tak je to super. Ale autorka příspěvku píše, že s dětmi tu možnost nemá (i když by asi chtěla) a tak hledá jiné řešení. Já jí rozumím, jsem na tom podobně, moje malinké děti po různých cvičeních tahat nechci, každé spí jinak, každé má jiný režim, tak si hledám možnosti, jak cvičit doma nebo cvičit jinak. Toť moje rada pro autorku.
Chceš-li býti štíhlá v pase, vrť se často na ocase :D :D Ehm pardon, ale nemohla jsem si pomoct. K tématu - shodit tuk jen z jedné partie nejde, je potřeba celková redukce tuku. Každý máme své problémové místo, odkud jde tuk naposledy - máš-li pořešené jídlo - tedy jsi v kalorickém deficitu, nezbývá než počkat, až se tuk uráčí odejít i z této partie.
já po prvním porodu zkusila výzvu 21 dní a byla jsem nadšená - 3x týdně dvacetiminutové cvičení a kila letěla dolů úplně parádně.... plánuju za měsíc opět začít - myslím, že i s 2 dětma to nebude až takový problém si těch 20 minut najít
@jatva Tak jde, ale musis mit budto hlidani aspon hodinku denne v nejakou normalni dobu, kdy se da jit jeste behat ven nebo dojit do posilky, nebo jine podminky ( napr deti nekdy spi, kdyz ty ne nebo behaci kocarek a deti ochotne v nem sedet a podobne.) Ja treba s jednim ditetem mela prostor na trosku cviceni az pred pul rokem, cvicim doma Mojzisovou a pulku toho cviceni na me dite sedi:D samozrejme to by melo byt...
@jatva Mozna si spolu pohrajou? Ja mam triletacku a do dvou a pul si sama hrat moc nechtela. A i ted, jakmile zacnu cvicit, tak me sedi na zadech😀 Nasleduje dlouhe premlouvani a vysvetlovani, ze me boli zada a podobne. Uprimne, casto se na to proste vykaslu a radsi s ni vyvadim. Urcite verim, ze to lze, ale kazdy ma ty podminky jine a nekde to opravdu nejde. Ja jsem treba potrebovala najit 30 minut na cviceni jogy a dopadlo to tak, ze jsem po tydnu zkolabovala z nedostatku spanku.-) Usinam s ditetem a vstavam s ni tez. Mene spat proste nemuzu...Teda to je roman😀 Proste jsem jen chtela vysvetlit, proc to nekdy nejde...
Jinak ja mam oproti sve puvodni vaze nahore asi jen 2 kg. Ale proste se ty tuky presunuly do dolnich partyich ( jako ne nejak extremne) a vadi mi to bricho-to jsem nikdy nemela. Ja bych proste potrebovala 3x tydne si jit na hodinku dve zabehat, jak jsem byla zvykla. Dokud bylo dite v kocare, tak jsem se jeste aspon troaku hejbala, ted uz prez rok jen chodim v mirnem predklonu sourem s ditetem za rucicku😃D Ale nestezuju si🙂
upravit stravu, posilovat na břicho a cardio a pak dát tomu čas a vytrvat
Ja bych doporucila masirovat tyto partie kvalitnim olejickem, co podporuje elasticitu a nebat se nosit treba korzet, ci stahovaci pas, co se dela pod saty, pry dokaze pekne vytvarovat, casem. Cvicit se daji urcite cviky, na konkretni svaly, ale tim se nehubne, tuk se shazuje pri pohybovem cviceni a hubne si jen tam, kde si umane.
Ju, jak pise barchen@ tek kruh je super, take ho mam, akorat uz nepouzivam, tak ten je na pas idealni.
Těžko říct nakolik to lze ovlivnit, určitý typ postavy je daný. Neměla jsem vosí pas , ani když jsem měla podváhu - a to jsem byla fakt jak z Osvětimi...prostě - nízký poměr mezi pasem a boky, klučičí postava.
Pro mne byla super na zhubnuti v pase nizkosacharidova dieta. Stravuju se low carb uz rok a pul a za tu dobu mam -18kg a v pase 42 cm dole. Prvni slo prave bricho. Devcata, a prsa, ty mi skoro zustaly🙂)) Pozor, nesmis to ale brat jako ietu ale jako zmenu zivotniho stylu. Co mi hodne pomohlo, na Jidelniplan.cz je serial o nizkosacharidovem stravovani. Maji to tam super popsane a vysvetlene. Navic se nedrzi toho seznamoveho pristupu, takze pochpis princip a pak si muzes naladit jidelnicek podle toho co normalne jis. Plus spousta receptu s nitricnima hodnotama. https://www.jidelniplan.cz/magazin/serial-nizko...
Mám stejný problém, ale už víc jak měsíc nejím pečivo a místo příloh jen salát. Jde to pomalu, ale výsledky už jdou vidět. - 4kg a - 4cm v pase. Jde opravdu o změnu stravování. Na svačinu si můžeš dát třeba hrst oříšků nebo ovoce. Zasyti a nemáš pocit nafoukleho břicha. Jen dej pozor na velikost porcí
@kaja2016 to je asi ten rozdiel vnimanie casu pri jednom dietati a pri troch 🙂 ked som doma len s jednym, tak mam more casu na vsetko. Do sportovych aktivit ich zapajam. Ked mal prostredny tri roky, zacal jazdit na kole, takze idealne tempo na to, aby som pri nom s kocikom bezala (teraz uz mi s najstarsou zdrhaju). Ked chcem cvicit doma, postavim im opiciu drahu. Starsi dvaja sa tam vyblbnu, ja cvicim a mensi sa u toho napr koji, alebo cvcim s nim v satku. Proste vzdy sa to da nejak vymysliet...
Upravit stravu a najst cas aj na cvicenie