Ahoj 🙂 .Zaujal mě starší muž 38 ( mě je 20) . Jezdí autobusem, dělá řidiče. Usmívá se na mě, dává mi jízdu autobusem zdarma (trvá 5 minut). Dřív se mě ptal odkud jsem , ale teď nic. Teď mlčí, ale autobus mi furt dáva zdarma , koukne na mě 🙂 .. Chci se zeptat jak navázat řeč? Sedím u neho ve předu , ale nevim na co se ho zeptat, jak ho zaujmout. Postavove jsem akorát, ale mám velká prsa, což je asi výhoda :D . Chci se zeptat i ženských na zkušenosti, jak ho zaujmout(co zaujme chlapy na ženských) , na co se ho zeptat, řeč těla apod. Předem moc děkuji 🙂
Jestli chce navázat kontakt tak bych to nechala na něm, můžeš se usmát a odpovědět ale tohle je přeci úloha chlapa ne? Samozřejmě čin podle svého 😉
Taky si myslím, že by měl začít on. Třeba je ženatý a o žádný kontakt nestojí. 😉
líbí se mu tvoje prsa, proto tě nechává jezdit zadarmo. Mám pocit, že se za jízdy nemá mluvit s řidičem, ale nevím jestli to platí. Já autobusem nejezdím.
Zkus se ho třeba zeptat jak se dneska má, nebo mu říct ať mu to uteče, ať má hezký den🙂
Nech mu číslo se vzkazem že můžete něco podniknout a dál uvidíš ;) Je to jen o chemii :*