Ahoj všechny (všichni)! 😉
Poradí mi někdo, jak zastavit menstruační krvácení, které trvá třeba i 2 týdny? ☹ A k zastavení zabere pouze injekce od gynekologa a Norethisteron.
Můj gynekolog už si se mnou neví rady a straší mě ostraněním dělohy. Tento problém mám po svém třetím porodu (rodila jsem loni v únoru), pak neustále krvácela, prodělala čištění (vše bylo v pořádku, asi hormonální porucha). Poté mi gynekolog nasadil hormon. antikoncepci Lindynette, kterou jsem brala vkuse (bez týdenní přestávky) a nekrvácela jsem vůbec. V prosinci jsem na měsíc antikoncepci vysadila a od té doby mám s krvácení opět problémy, i když antikoncepci užívám 😒
@kacab Moc děkuji za radu a podporu! Teď jsem ale ležela v nemocnici s paní, která měla zrovna Mirenu a ta jí nešla vyndat ambulantně, tak to museli udělat pod narkózou a ona pak měla šílené bolesti břicha, takže Mirenu, ne, ne 😖 . Té operace se až tak neděsím, spíš toho, že nejmladší dcerka má teprve rok a být bez ní... 😢 a ona beze mě, když budu v nemocnici... A potom, až přijdu z nemocnice, asi bych ji nemohla ani nosit a tak... A je mi teprve 35 a v takovém "mladém" 😝 věku to prý není vůbec dobré, taková operace. Tak hledám všechny možnosti, jak se jí vyhnout.
OBNOVUJI DISKUZI
Je něco, čím menstruaci zastavit? Mám zavedené nehormonální tělísko a dostala jsem svou první MS ☹ Silná a dnes už 8mí den. V sobotu jedeme na wellness pobyt a opravdu jsem nepočítala s tím, že budu mít MS tak dlouhou.... Díky za rady
Ahoj zdravim vas,mam problem s menstruaci od listopadu 2014 kazdy mesicj ji mam respektive i vic jak 20 dni muj gynekolog mne posila na vycisteni,ale problem je stejny,pri posledni navsteve mi doporucil ascorutin a 7 brufenu denne,jsem fakt na prasky mit to dyl nez je nutne co poradite?
Ahojik mám též problém s krvácením i přes prášky Norethisteron,nevím co stim trpim tím už 1rok a měsíc to mám a dělohu vyndat tedy nechci není důvod což mi potvrdily i ve Fn Motol.Doktorka mě chtěla poslat na vyčištění ale řekla mi že se to dělá naslepo že přesně gynekolog neví v kterém místě to tak moc krvacim je mi skoro 46let a vložek je spotřeba i 7 baliku. Pořadí nějaký lékař?aniž by děloha musela ven 😖 😖 když ji nic není? To krvácení měsíc mi vadi. Děkuji snad někdo poradí.
@lenuli11
ahoj,jak dlouho jsi brala Norethisteron?Já mám stejný problém ☹ v lednu jedna kyretáž,nasazen Utrogestan....nezabral...opět silné krvácení a 16.2 druhá kyretáž ☹ také bez nějakého nálezu..vše je prý v pořádku! také mi dr nabízí odstranění dělohy a já nechci!!!!!Dostala jsem Norethisteron v kuse bez přestání..krvácení nemám..ale ted už 3 den špiním....tak doufám,že se to zase nerozjede!!!!Když by jsi dostala nějaké řešení od nějakého dr.nebo tady nějakou radu,písni mi..také jsem už bezdarná!!Je mi 44 let.
@markal mám stejný problém..od ledna náhlé krvácení...následovala kyretáž....nasazení Utogestanu...nezabral a opět v únoru kyretáž....pro šílené krvácení ☹ Nasazen Norethisteron...brát neustále..bez pauzy...krvácení se uklidnilo..ted je to cca 30 dní co ho beru a začala jsem špinit ☹ Dr mi doporučoval také odstranění dělohy...což nechci....už si nevím rady....
Ahojky, prý pomáhá bylinka Kokoška - pastuší tobolka, měla by krvácení zastavit.
....to Tě lituju a určitě tě to i dost vysiluje... Zkus se zaptat na antikoncepci Mirena - je to tělísko v děloze a většina žen při něm nemá menstruaci vůbec, některé jen špinění a já třeba jednou za 4 měs slabě... hormon v ní obsažený snižuje výšku děložní sliznice a tím není potřeba, aby se krvácením slupovala... Problém je, že po vložení se chvilku špiní - což těžko říci, jestli by to u Tebe nebyl problém, aby to krvácení nebylo ještě horší........ Jinak já si skracovávala cyklus citonovou šťávou a fungovalo to, ale ty jsi asi opravdu jiný případ....... Pokud ale máš tři dětičky, tak se netrap, i kdyby ti tu dělohu vzali... Vyrovnala by ses s tím a nemusela by si do sebe doživotně prát nějaké hormony v antikoncepci - což je dost veliké plus!!!! Na světě jsou fakt horší věci!!!! Držím pěsti!!!