myslim, ze nazev tematu mluvi za vse...
mate nejake tipy, co se detem libilo, atd...
My jsme měli balonky, serpentýny a všichni hosté měli čepičku 🙂
ja jsem si rikala, jestli cepicky, ale to nechame na druhe narozeniny 🙂
a balonky jste jak upevnovali? na provazek? nebo primo na snurku ze stropu?
natahla jsem snurku z ruznych mist pokoje a na to zavesila jednotlive balonky, opet na provazku. Kdyz hoste odchazeli domu, nekteri si balonky odnaseli 😉
Letos jsem ale koupila nejake blbe balonky, vubec nesli nafouknout, hrozne praskali, nakonec z toho nebylo nic. A to jsem mela puvodne v planu si nekde pujcit helium....
Ahoj, my taky nafoukli balónky, natáhli takové ty papírové řetězy. A mužskej je takovej srandista, že na vchodové dveře napsat něco ve smyslu: Vstup na oslavu s platnou pozvánkou, zákaz vstupu s ostrými předměty atd bla, bla. To se oslavenci docela pobavili 😉 . Jinak bych to asi moc nepřeháněla, stejně z toho ti roční caparti nemají rozum. V roce je to ještě šaškárka pro dospělé 😀
Jo ještě jsme měli na vchodových dveřích na uvítanou fotku ze dne ,kdy se narodila.
Tak jsem koupila girlandy a balonky, pokusim se to natahnout na snurku.
Radkar.. pekny napad privitat hosty foteckou... zkusime 🙂
mi měli balénky,girlandy a hlavně bublifuky to bylo nej co je nejvíc bavilo jinak s tou fotečkou super nápad
no vidis hancas... bublifuky, s tim si deti urcite vyhrajou...
cim jeste zabavit 4 lete ditko, on na ty bublifuky uz neni, to nechame mensim za dozoru rodicu 🙂
my teda nezdobíme ani teď...nějak mě nikdy nenapadlo kupovat takový ptákoviny,co jsou podle mě drahý a celkem napendrek...ale my žádné super oslavy nepořádáme,tak to asi bude tím.... 😉 🙂 nějak si vystačíme s pěkným dortem a dárkem 😉
Tak si to s prckama pěkně užijte 🙂
astrane i ja jsem si rikala, ze nebudu delat z komara velblouda a bude jen dort, hostu bude dvacet, tak at to tady maji aspon vesele... a maly taky zjisti, ze je to vyjmecny den. 😉
My budeme roček slavit zítra a ozdoby nebudou žádné. Připadá mi to zbytečné, v tom souhlasím s Astrane, taky vůbec nejsme na oslavy. Dortík bude stačit 🙂 Hosté nebudou taky žádní 😀 Možná až bude klukům víc, tak nějaké ty blbinky koupíme, ale na to je fakt času dost. Nějak třeba nechápu maminky, které koupí krásný dort jen kvůli fotkám 😕 (takový názor jsem četla na jiném serveru). Já uplácám vlastní, takový, aby se jím mohli přecpat i kluci - z piškotků, jablíček a pudinku.
tak první narozky jsme nějak extra neřešili, slavili jsme v rodiném kruhu, páč mooje mamaka měla ten den 60 a synovec 6 let. Tak jsme to všichni oslavili u nás na zahradě. Jediné co bylo, že jsem koupila party papírový ubrus s fotbalistou, poháry a ubrousky, ale to kvůli synovci. Tobíkovi to bylo putna jen se chtěl batolit a blemcat dortík 😉
Ale také si přeji aby byl narozeninový den něco extra - třeba snídaně do postele, výlet do zoo, obídek a odpo oslava, ale to až tak příští rok 😉
my nedělali výzdobu žádnou, malá stejně vůbec nechápala, co se děje. Už to, že u nás bylo tolik lidí najednou brala s podivem a že dostala nové hračky. Mně to přijde spíš událost pro všechny ostatní než pro takhle malé dětičky.
nechci nikoho urazit, ale můj názor je ten, že dávat babičkám a dědečkům a vůbec rodině na hlavu kornouty je trapný 😅 je to takovej américkej zvyk 😝 já třeba hrozně ráda vzpomínám na svoje narozky, každý rok harlekýn a hlavně táta mi vždy přinesl kytičku fialek 😵 každý rok a to je to nejhezčí na co vzpomínám 😵
No my hosty nezvem,tak s tím neválčíme 🙂 A dorty peču sama,abych věděla co v tom je....mám je v albu,kdybyste se chtěli podívat(snesu i pochvalu 😀 )...my prostě na ty oslavy nejsme,snažím se jenom na Vánoce,aby to bylo nějak extra,narozky tak neprožíváme....dort se svíčkama je pro ně dostatečně úžasná věc 😀 + dáreček a jsou na vrcholu blaha....pak se třeba staví nějaká babička a taky něco přiveze a děti jsou z toho paf 🙂 Staršímu je 7 a zatím jsme nikdy žádnou extra oslavu nechystali...
Tím nechci říct,že si nemáte nějakou uspořádat...každej ať si to udělá,jak to cítí,ať z toho máte vy i špunti radost a dobrej pocit 🙂
My teda nijak extrémně pokojík při oslavách nezdobíme. Spíš si dám záležet na dortech, aby bylo co k pití a na stole pro hosty. Dcera miluje míčky, balónky a cokoliv tomu podobné, tak jí nafoukneme pár balónků a je na delší dobu vystaráno, dokáže si s nima fakt vyhrát i několik dní, dokud se nevyfouknou. Takže určitě balonky 😀 😀 😀
ahoj, tak kvůli našemu prckovi bych taky moc nestrojila dům, ale přijdou i skoro tříletí a ti z toho už něco mají. takže koupíme balonky, čepice a asi bublifuky. a hlavně jim ven dáme bazének s míčky a houpacího a jezdícího koně. pískoviště už tu máme, i když přírodní. nápad s fotkou je super. jen nevím, kde přesně ji umístit, aby byla dobře vidět. jinak my to pojímáme jako zahradní slavnost s grilováním, takže zdobení fakt moc nebude.
kubíček má narozky v září a to je ještě pěkně,tak že jsme mu vyzdobili altán balonkama,girlandou a potom těma papírovýma stužkama co se dává na karnevalu jako dekorace.
na prvních narozeninách jsme měli i ty kornouty na hlavách,ale protože to byla kvalita z tesca nula nula nic a gumičky hned praskaly tak jsme to po minutě odbourali.pak jsme ještě pro děti měli klaunské nosy a frkačky aby měly o zábavu postaráno,docela to mělo uspěch.těch už jen dáváme jen ty balonky a stužky.
Prosím o rady co vše se dá vyrobit z krepového papíru,syn slaví 1.narozeniny,poradíte? 🙂
Taky prosim o radu, žádnou velkou party nechystáme, ale prcek určitě ocení létající balónek - naplneny heliem, nevite, kde v Praze to delaji? Eshopy s ptákovinami nabízejí velké sady pro domaci plnění, to nepotřebuji. Nasla jsem jednu prodejnu na Praze 8, ale to je dost z ruky, lip by se hodil směr Praha 5, Anděl, Smíchov... Díky za tip.
Ahoj, balonky, navazali jsme sladkosti na provazky a navazali je po pokoji a nachystali do rohu puzzle a Lego (doporučuji truhle podlozku - okolo 200, decka to pak nenosili po pokoji https://www.veselekostky.cz/lego-classic/lego-classic-zelena-podlozka-na-staveni-10700/). jinak hudbu jsme meli a same dobrotky na jidlo
Dobrý den, pokud si chcete zpříjemnit oslavu, či svatbu, doporučuji fotokoutek od https://az-fotosluzby.eu/fotokoutek. My ho měli na dvou akcích a jsem u něj nadšená 🙂
Urcite balonky 😉 Jinak na takove ty cepicky, frkacky mate asi jeste cas.