Jak vyčistit skvrnu na sedačce?

kessien
25. zář 2015

Holky malá mi na sedačku vylila čaj, zůstal tam flek, snažila jsem se to vyčistit mýdlovou vodou a flek se zvětšil, zkusila jsem to podle radu obyč vodou a pak to vysát jako tu vodu a fleky tam jsou furt. Sedačka je zachovalá, dva roky stará, je to takovej ten material pevnej, není to takový to sametový ale je taková hrubší.

sarajurka
25. zář 2015
Uživatel sarajurka je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sarajurka.

Kamarádka mi včera radila, že na vyčištění sedačky používa Vanish. Normálně to natepuje jako koberec a pak setře 🙂 Musím to taky ještě vyzkoušet, ale snad to pomůže 🙂

veruska007
25. zář 2015

Hm, taky prosím o zkušenost. Já zkoušela jak Vanish, tak různé čističe na čalouněný nábytek, vodu s octem... a jen to všechno dělá různě velké a různě barevné fleky ☹. Máme starou látkovou sedačku z Ikei.

katinkastud
25. zář 2015
Uživatel katinkastud je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od katinkastud.

Taky bych potřebovala poradit, už jsem přemýšlela, že koupím nějaký přístroj na mokré čištění :(