Holky píšu anonymně…protože to není příjemné téma,ale nutně nutně potrebuju radu!!!! Radu ale zkušenou,komu se to uz stalo a co pomohlo. Měla jsem u sebe přes noc babičku a babička se počůrala na sedačku…vůbec nevím kdy,zjistila jsem to ráno a já mám gauč v pronajmu takže na prd,je to takový semiš…já to za boha nedokážu dostat žádným cisticem ven ten zápach strašný…jsě úplně v hajzlu a nevím co mám dělat. Není to moje sedačka a tohle se stalo. Potrebuju něco co opravdu pomůže ten zápach z toho vytáhnout nejlépe hned,páč je to opravdu nepříjemný. Prosiiiiiim
4 místná pohovka nás vyšla na 800,-. Zápach ze prckovi moči zmizel a fakt byla jako nová. A to tam bylo napatlaný kde co, od jogurtu, přes čaj… akorát byla vlhká celý den 🙂
@sinicka A mohu se zeptat jaká firma? Moc děkuji
@melek5 Já s těmi přístroji neumím😂tak to možná radši nechám na profesionalech
Posypejte cele místo jedlou sodou.budete ji potřebovat docela dost.nechejte cca 3hodiny,pak sodu vysajte a postup opakujte alespoň 2x.soda by měla odstranit zápach.co se fleku tyče,to už pak použijte nějaký čistič na gauce nebo si pozvete hloubkové Cisteni.
Profesionál to z toho myslím dostane, kór když je to vlastně "čerstvé".
Zadala jsem do googlu “ tepovani v (misto bydliste)” a zavolala do prvni firmy.
@sinicka děkuji
@codal dekuji
@janule1940 děkuji za radu🙂
Čistič od Eurony.
Meli jsme to stejne, taky se nam pocurala babicka na gauc, semisovy. Posypala jsem to skoro kilem sody bikarbony. Nechala pusobit pres noc a rano vyluxovala. Sedacka je uplne v pohode a nesmrdi.
My jsme měli asi před 3 roky u nás manželova kamaráda z dob studií. No, co si budem povídat. Slavili jako za mlada. Kamarád pak spal na gauči. A byl tak totálně ožralý, že se nevědomky během spaní počůral 👀🤯 Já jsem z toho byla potom úplně rozčílená.
Manžel si vypůjčil tuším v OBI takový ten Kärcher přístroj s vodou a tlakem, který tepuje a vysává. Pořídil do toho ještě takový přípravek určený přímo na čištění textilií s tím přístrojem. A tím následně celý gauč několikrát vyčistil. Gauč jako nový 😎
Já jsem četla hodně o té sodě..ráno jsem to čistila sanytolem a nic pak odpo moje mamka pac jsem musela pryč čistila nějakým cisticem na čalounění. Myslíte že když dnes koupim sodu že to ještě k něčemu bude
Já už přemýšlím nad cistenim profi chlapů i ten čistič jsem videa že půjčují asi za 300 což super ale jestli bych to zvládla
Nechte si to vytepovat nebo vytepujte sama.. přece jen, to chce víc do hloubky.. takhle povrchove se to proste nevyčistí…
To vypůjčení přístroje Kärcher nestojí moc a má snadné ovládání. Skoro jako vysavač, akorát je v tom nádrž s vodou. A čistí to hloubkově. Jen je nutné to udělat vícekrát za sebou. My jsme se nestačili divit, kolik špíny vlastně v gauči je. Voda byla úplně černá 🙈 Manžel měnil nádrž vody asi 7x 😂
Co zkusit si někoho zavolat kdo čistí sedačky nebo si půjčit ten přístroj na to a to je zaručeně stoprocentní