Me Elishka voni jako klokanky...ty bonbony zelene...takovou neznou svoji vuni...nadhera 😵 😵 😵
tak to je hezký, náš malej taky krásně voní ale pojmenovat to nedokážu 🙂
😅 😅 Nám Lukášek voní pořád jako miminko 🙂 🙂
no jo , ale jak voni miminko...fakt to nejde k necemu prirovnat?
já jsem si ňuňala o víkendu mojí nalilinkatou neteř a voněla uplně stejně jako Dominik když byl miminko...no a řekla bych že je to Lovelou, v který většina maminek pere 😅 Teď taky voní, ale jinak. Popsat to nedokážu, ale jsem asi úchyl - jemu voní i z pusinky 😅 😵
malilinkatou tam mělo být 😉
nikka.uchyl nejsi, El taky voni z pusinky...kde ta vune z ni "leze" nejvice tak to je hlavicka...vlasky. I jak byla miminko malinky, tak taky...klokanky! Ted taky ...klokanky 🙂 🙂 🙂
klokanky jsou mentolový, ne? 😅
tak mě eliška voní "čistotou" - takovou tou miminkovskou a taky nejvíc na hlavičce, a jak můžu "očuchávám" všechny miminka 😀
ano také pořád čuchám k malej ale myslím že to podruhém roce mizí 🙄
Voní krásně, když se pokadí, už to tak romantický není 😀
nase voni, jako holka.....
naše voní na hlavičce jako karamel, pusinka ji voní po fialkách a tělíčko po mlíčku. Jo a a nožičky jako čerstvé housky. Je to k sežrání 😵
No tak nožičky Dominika, to je kentus 😅 😀 , ty mu smrděj od mala octem, když se spotí a jelikož je potivej, tak mu čmuděj imrvére 😅
Našemu voní vlásky větrem, nožičky zpoceninou, která je nezaměnitelná a ráda ji čuchám - jsem 😀 fetišistka. V podbřišku a pindík mu voní po voňavých pamperskách - přiznám se, líbám ho někdy i tam. On se děsně tlemí 😉
naše Sofi voní po Nivee, umývala jsem ji v ní jako malé miminečko a voní stále stejně 😵 hlavička, ručička, nožička 😵
Jezis, to je pekny tema 😅 😵 😵
jdu si k neli cuvhnout, at si tu vuni pripomenu 😅
Filípkovi voní nejvíc vlásky a krčíík... to je taková medová vůně 😵 a kubaka taky mu pusinkuju pindíka
jako láska v té nejjemnější podobě
binki...hezky prirovnani!
El pindika nema...ale nemuzu se nabazit jeji prdelky! 😀 ...nemate chut se nekdy tak zakousnout?
j.a.n.u.s - mám chu´t se zakousnout - taky to jemně dělám. Prýdlku má akorát do dlaně - pevnou měkkou- je takový svalnatý. Když řádíme na posteli před koupáním, ocucávám ho celého 😀 To dětské tělíčko je k sežrání. Až se někdy zalykám štěstím a něhou. Mrňousovi se to mazlení děsně líbí... 😅 Zrovna te´d ráno jsem si říkala, že si to maličké tělíčko musím užít a vrýt do paměti, za pár let se přede mnou začne stydět a za dalších pár let mu bude prdýlku ocucávat už nějaká holka 😵
holky, a kdy přestane děťátko takhle vonět???
pry kolem druheho veku, ale to nemuzu posoudit...
Ale ja jako dite si pamatuji vuni sve maminky...a to mi bylo tak kolem 5-6let...vonela jako Flowers by Kenzo...ale to byla jeji osobni vune...nepouzivala parfemy, ani vonave mydla...proste vonela maminkou! 🙂
Jsem dneska pusinkovala Dominika a jemu voní z pusinky kinder čokoláda 😅 😕 😀 , fakt nefalšovaná. Voňavec můj 😵 😵 😵 až na ty nožičky 😅
Krásné voňavé téma 🙂
Já ze Sárinky cítím vůni heřmánku a taky Lipo,ty bonbónky. 😅
Nataška krásně voní, mě voní i když se pokaká a krásně ji voní z pusinky. Prostě to je moje zlatíčko nejmilovanějí. Vůni identifikovat nedokážu.
Naše voní tak krásně... miminkovsky... 😉