Ahojte, vím, že můj dotaz je asi krapet pubertální, ale napadlo mě to 😝. Ale takovej střelec, abych se ptala pod svou přezdívkou zas nejsem, tak snad se nebudete zlobit za anonym. 😀 Myslíte si, že když se chlap zamiluje do ženy, že si ji třeba představuje, jaké to s ní je, jak se s ní miluje a jak u toho ta žena vypadá? Protože já jako žena to tak měla, když jsem byla zamilovaná. Takže si z té své zkušenosti odvozuju, že ženy to tak mohou mít a opravdu by mě zajímalo, jestli jsou v tomhle chlapi stejní. 😀
Zajímavá otázka, zeptám se manžela 😄 Já jsem si teda tohle nikdy nepředstavovala. Jako romantickou dovolenou, svatbu, děti, to jo 😂 ale milování fakt ne 😄
@jaja01k No, třeba tady zjistím, že jsem typickej chlap. Nebo prostě ženská nemravná. 😀
No podle me si to chlapi predstavuji i u zenskych, do kterych se nezamilujou😀
Můžu jako muž potvrdit. A nejvíc jsem si to představoval, když jsem byl s dcerkou sám.😀
Urcite si to predstavuje a predstavuje si to i u zen, do kterych se nezamiluje 😅. Ja jsem si to taky predstavovala a predstavuju si to stale, kdyz zrovna sex mit nemuzu 😁. Svatbu ani deti jsem si nepredstavovala nikdy 😂.
@katule1990 Já si to právě představovala jak u těch, do kterých jsem byla zamilovaná, tak občas jsem se v představách zaobírala třeba nějakým fešákem z MHD. Klidně právě v tom MHD, když byl kousek ode mě. 😀 No a pak je samostatnou kapitolou to, že jsem si to představovala, když jsem se věnovala sama sobě. A třeba si u toho představovala, jak se s ním miluji. Já jsem asi opravdu čuně. 😀
Nemyslim si, ze jsi cune, myslim, ze je to normalni a dela to vetsina lidi 😊.
Určitě si to představují, já to dělám také a nemusím být zamilovaná 😅😂🤭
Představujou, i když nejsou zamilovaný.
Nemusím být zamilovaná, stačí, aby se mi dotyčný líbil a fantazie jede. A rozhodně to nejsou fantazie o svatbě a dětech 🤣 nepochybuji, že to chlapi mají stejně.
naopak svatbu a deti sem si predstavovala jen s (ted uz) manzelem. ale sex klidne s kdekym 😂😂😂🙈, MHD je nahodou dobra zasobarna, tam jsem mela nekolik lasek 😂 jednoho takoveho starsiho, ale teda fakt sexy 💪 pak kytaristu 😄 a ve vlaku i jednu holku, ta mela vlasy! 😅🤭
manzela sem se na to teda nikdy neptala, ale podle me to maj chlapi stejne. on by se mi stejne mozna nepriznal, je takovej "korektni" a ohleduplnej 😅 to ja mu klidne vypravim, co se mi zas v noci zdalo s Johnny Deppem 🤣🤣🤣🤭
Manzel se priznal sam, ze nejdriv videl muj zadek a pak me 😂🤦 a hned si predstavoval jak me po nem placa 😂😂
Urcite a rekla bych, ze si predstavuji mnohem vetsi prasarny. 😁