Už jsem si za poslední leta pořídila několikátý prostředek na zhnědnutí kůže, tentokrát olej (zjistila jsem, že je to levnější, rychlejší-nemám čas ani na posilovnu a pohodlnější než se válet v soláriu - tam jsem byla jednou a myslela jsem, že umřu nudou). Nicméně mám stále problém jak s ho aplikovat, když ať dělám co dělám - než se natřu tak ho mám tolikrát na dlaních, že ani desetiminutové tření dlaní o sebe Solvinou nezabrání jejich zhnědnutí (je to jasné, protože než se celá natřu, stihne se část vstřebat). Nemá někdo nějakou zkušenost jak tomu předejít (momentálně dělám na vrátnici v nemocnici a nemůžu vypadat jako bych si nemyla ruce). Neexistují třeba nějaké speciální rukavice, ve kterých olej šel aplikovat a sundat si je až na konci před aplikací na hřbety rukou? Nebo existuje nějaký jiný způsob jak docílit zabarvení pokožky, který není časově náročný?
To je klasický boj se samoopalovákem, já mám dobré zkušenosti s Dermacolem. Ale jak píše anina, namazat ruce krémem. Jinak musíš být hodně rychlá. O rukavicích nic nevím 🙂
Před použitím samoopalováku si ruce pořádně namaž mastným krémem na ruce a počkej chvíli než se vstřebá, to je taková obecná rada. Jinak nemám s těmito krémy dobrou zkušenost, na pravidelné používání to podle mě není, i u drahých výrobků mi to i po několika dnech barvilo světlé oblečení, ručníky a ložní prádlo. To už je lepší vydržet deset minut v solárku, ale nechodím ani tam.