Ahoj holky ,poraďte jak smazat diskuzi?Na něco jsem se ptala a nedala jsem anonym a musí to pryč ..díky
A v čem je problém, že jsi nedala anonym?
Ahoj, podívej se na link Zeptej se nás, najdeš tam odpověď: https://www.modrykonik.cz/faq/mohu-smazat-svou-diskuzi-nebo-sve-odpovedi-komentare-ve-foru/
Bohužel nelze
@malinkata proč by nešlo? Samozřejmě lze, přes link, který jsem uvedla výše. Každý může požádat o smazání své diskuze, pokud k tomu má důvod...
Jen to hezky smaž a popřemýšlej trochu o svých nárocích.
Je obdivuhodné, že jsi šla do pěstounské péče a že se to snažíš zvládat, ale ždímat lidi kvůli novému autu? To je opravdu vrchol drzosti.
Mě rodiče od malička učili, že když něco chci, tak si na to musím vydělat, našetřit a promyslet si jak moc je to důležité. Zkus to taky. 😉
@barmil jak vis, ze jde to právě o diskusi o autu? Vsak tady zakládá otázku anonym..
@rotkapchen Protože je to jediná diskuze v posledním čase založená, která je omylem s celým jménem na Donio....
@berenika39 No, jestli je to opravdu tato paní, tak hanba jí. Takovou drzost jsem dlouho nevidela. Nedivila bych se, ze se snaží diskuzi smazat.
Pozadat adminy