Jak smazat účet na FB - bez emailu, hesla a čísla?

27. čer 2024

Dobrý podvečer,
nenašel by se tu nějaký zkušený ajťák, který by mi mohl poradit/nasměrovat, jak odstranit jeden prehistorický účet na facebooku, ke kterému už neznám email, heslo ani telefonní číslo? Jméno vím:D
Opravdu se jedná o cca 15 let starý účet, na kterém mám ale celkem osobní informace a fotky - ještě z dob svého dospívání. Narazila jsem na něj úplně náhodou a zhrozila se:D
Teď jsem 2 hodiny hledala nějaké info a když už jsem našla na zahraničním webu, bohužel nebylo aplikovatelné na český facebook.
Za jakoukoliv radu budu velice vděčná!

moudivlacek
27. čer 2024

akorát pokud k tomu krom jména nevíte nic, tak to asi bohužel, ale třeba někdo poradí, i když s tím fb to smazání není 100% nikdy

moudivlacek
27. čer 2024

s fb je celkově špatná domluva (s podporou), několika lidem v mém okolí, co na tom měli business, byl účet smazán a čus, neporušili nic, jen jak to občas na fb a insta bývá ... z toho usuzuju, že 15let starý účet, kde nevíte nic, je opravdu zajímat nebude a řešit to nebudou chtít, opravdu bych se divila ... vy jste měla za život tolik emailu, ze by to nešlo nějak povyzkoušet?

alexandria80
27. čer 2024

A nevíte,jak si změnit jméno na Facebooku?Zapoměla jsem heslo

moudivlacek
27. čer 2024

@alexandria80 Heslo vám přijde na mail, jako kdekoli, když zapomenete heslo. Stačí kliknout na zapomenuté heslo u přihlašování

alexandria80
27. čer 2024

@moudivlacek děkuju😊

brigitasturcova
13. srp 2024

Mně kdysi někdo založil falešný účet, psala jsem tam, chtěli občanku a účet smazali. To je pripadne taky cesta.