Jak si "zamknout" profil na fb?

sofia_sofiova
4. čer 2024

Zdravím,
ráda bych si zamkla profil na fb, ale za boha nemůžu přijít na to jak. Koukala jsem už na pár zahraničních videí, ale nikde se mi nezobrazila ta možnost "uzamknout profil".
Kdo by věděl, budu moc vděčná za asistenci. Ideálně přes PC.
Díky moc

tasimia
4. čer 2024

@sofia_sofiova, uzamknout profil ještě u nás nejde. Vim co myslíš. Ale jednou za čas je fajn omezit příspěvky, vše co si kdy dala veřejně, se přehodí na přátelé. A když na tebe někdo klikne, nepůjde vidět nic.
Kromě kolekci a příspěvků, kde tě někdo označil.

tasimia
4. čer 2024

@sofia_sofiova a myslim si, ze je to to samé, protože nic nejde vidět.
Akorát tam není ten modrý zámeček.

sofia_sofiova
autor
4. čer 2024

@tasimia jéžiš, to je k zlosti. Koukala jsem, že některé návody jsou staré i několik let a my budem asi jedni z posledních - pokud to u nás vůbec povolí.
A to omezení starších příspěvků najdu, prosím, klasicky v nastavení?
Jinak samozřejmě děkuju za reakci;)

tasimia
4. čer 2024

@sofia_sofiova ano. Nastavení a pak kliknout na příspěvky, a tam ti to najede. Pak najedes na svůj profil, a dáš zobrazit jako.. a uvidíš ;).
U toho uzamknutí je super, ze nejdou vidět ty kolekce a úvodní fotka, která je vždy veřejná. Takže by to mohlo dojít i k nám.. ;).

alexandria80
4. čer 2024

@tasimia a prosím Tě,nevíš,jak si změnim jméno na Facebooku,když jsem zapoměla heslo?Děkuju

tasimia
4. čer 2024

@alexandria80, jedině obnovit heslo. Pres email, či sms.

alexandria80
4. čer 2024

@tasimia děkuji😊

tasimia
5. čer 2024

@sofia_sofiova, tak kamarádka už má v nastavení uzamknout profil. Přímo když vleze.. takže to pomalu přichází k nám, což je super.

sofia_sofiova
autor
6. čer 2024

@tasimia Super, a nevíš, šla na to přes appku fb nebo přes web?
Budu tedy zkoušet dál:D

tasimia
6. čer 2024

@sofia_sofiova, ma to přímo v apce v nastavení. Stačí kliknout jen na uzamknout profil..

sofia_sofiova
autor
6. čer 2024

@tasimia Super, dík moc!