Holky najde se tady nekdo, komu se v poslední dobe podarilo sehnat lístky do Dejvickeho divadla? Dneska jsme to zkouseli pres internetový predprodej a bylo to marne....nevite, jestli jsou v sobotnim primym prodeji velke fronty? Nejsem z Prahy, ale chtela bych to zkusit, tak at to není zbytecne....
@petramarkova no my to zkouseli s brachou poprve, on byl ve fronte asi tristy už pred osmou, já pak v osm mela číslo pres 800....tak nevim, jestli primo na pokladnu jit už v sest nebo kdy...
A gratuluju 🙂 - na co pujdete? Ja chtela na Racka
@stratilikova Tak to je mazec. Do fronty bych odvahu neměla 😉 Jdeme na Kafku 24. Byli jsme na Rackovi, určitě doporučuji. Ale jedno z nejlepších je Dealer´s Choice. Byli jsme i na 39 stupnů a Wanted Welzl. Všechna představení mají něco do sebe a všechno můžu jen doporučit 🙂 Jen Wanted Weltzl už nehrají.
@petramarkova dik za tipy, ja jsem jeste na nicem nebyla, beru cokoliv s Neužilem 🙂
@stratilikova počkej takže vy už jste to osobně v pokladně zkoušeli?a v kolik jste tam tedy byli hodin prosím?my jsme taky lístky dřív dostávali..teď je z nových prý super to Vzkříšení jsem četla..🙂
@stratilikova chápu to správně, že jste tam byli už před 8.a nedostalo se na vás?
@mialagia ne ne, zkouseli jsme predprodej pres ticketportal, který se zpousti v osm večer...osobne na pokladnu se teprve chystáme
@stratilikova jo takhle..já asi budu zkoušet příští měsíc, páč zítra bych to asi nedala tak dztk hodně štěstí🙂
Zkoušeli jste vystát frontu? Tento měsíc se nám přes net nepodařilo, tak přemýšlím o frontě 🙂
Vtipné, zrovna včera se manželovi záhadně podařilo koupit dva lístky 🙂 Ale byl to masakr. Zkoušel to asi 3 měsíce 😉 Fronty prý jsou, ale dostaneš pořadový lístek a podle toho se postupuje...
Dříve jsme dostávali lístky od mé klientky, která pracovala v ČSOB, teď sehnat lístky je sci-fi...