Prosim vas, poradte mi nejaky domaci recept jak bych se zbavila te tvrde kuze na patach. Zkusila sem jak levne, tak i ty drazsi pripravky z drogerie a nejak to nepomohlo. Mate nejaky domaci a ucinny recept jak mit krasne paty? Je leto a nechci se stydet za sve chodidla.
Radím odrbat (mám takový kovový pilník, protože pemzu nesnáším 😀 ), pak většinou použiju ještě nějaký peeling (třeba z DM za pár korun) a namažu krémem 😉 Stačí dvakrát týdně 🙂
Já mám na baterie Scholl Velvet a jsem spokojená. Jen pokud máte na začátku opravdu velmi ztvrdlou kůži, chce to vzít napoprve nahrubou tou pemzou nebo pilníkem. Pak to tou bruskou pěkně zahladíte a už jen udržujete. Já si je zabrušuji asi 1x týdne a pak nanáším krém na nohy. Paty mám pořád pěkně měkké a hladké... ono asi nic jiného než průběžné odstraňování nepomůže
mám lupenku, na chodidlech, ne ted zrovna aktivní, ale ta suchá tvrdší kůže se mi dělá velmi rychle a po odzkoušení jak píšeš "levné i drahé" mi nejlíp vyhovuje stará dobrá pemza na nohy, po koupeli, sprše odrbu paty 2x týdně, +natřu mastným krémem večer..