Tak a je to, po deseti letech je konec a odstěhovala jsem se s dětmi do podnájmu. No, spadl mi velký kamen ze srdce a věřím, že už bude jen lépe!
A teď to co by mě zajímalo. Vy co jste s novým partnerem, jak a kde jste se seznámili? Jak ho přijali vaše děti a jak přijal on je?
To nemáš v tuhle chvíli chlapů dost?🤦♀️
Mě vždycky udivují ty reakce. Já jsem se třeba odstěhovala a rozvod proběhl až skoro po roce.
Taky mohli být už dávno odloučení a teď to dořešili, tak se prostě zakladatelka ptá...
Já přítele poznala v práci, zaučovala jsem ho. Od první chvíle tam bylo to "něco" 😀 Brzo z toho bylo něco víc.
Měla jsem v plánu se od (ex)manžela odstěhovat, sama, dlouho jsme již jako pár nefungovali. Nakonec jsem se stěhovala rovnou s přítelem. No absolutně jsem s ničim takovým nepočítala, chtěla jsem být sama a mít akorát milence. Přijde to, když to čekáš nejmíň.
@bara88
@klokanka31 přesně, co Vám je ku*va do toho!!!!!!! Na soudy se vás nikdo neptal, proč by měla být sama jen proto, že se právě rozvedla, snad je dobře, když nehodila flintu do žita. Pakliže jste viděly nábor na jeptišky, můžete se přihlásit samy!!!!!!
Já jsem si myslela, že už zůstanu navždycky sama 🤣no ale život měl jiný plán, naštěstí. S tehdy ještě manželem jsme dlouho nevycházeli a rozešli se, v tu dobu jsme se doma střídali, bydlel tam ještě další půl roku, než se odstěhoval a trvalo další rok od stěhování, než jsme se rozvedli. Nicméně v tom mezičase, když on hlídal děti, jsem se rozhodla si plnit sny, které s ním nešly. Jeden z nich byl tandem paragliding (sice jsem organizovala závody, ale nelitala), tak jsem si koupila voucher. Typka jsem znala ze závodů, byl 2 roky rotejitetej a s dítětem, já 2 děti. První let nevyšel, že teda půjdeme jindy.on introvert, já taky.nejak jsme si sedli a on, jestli bych s ním občas na tandem nezasla, že se známe už a že ty cizí lidi nemusí...tak jsme si tak pár měsícu litali a dali to dohromady.detem jsem ho ukázala asi po půl roce randění, když táta už bydlel jinde a měl už také přítelkyni. Vzaly to dobře, strašně ho milujou, myslím, že je hodně baví to dobrodružství, který jim dáváme, u tatínka mají odpočinek a technologie, u maminky, dobrodružství a přírodu...vlastně se všecko stalo samo
hah, cekala jsem, ze se najdou podobnekomentare,, ale ze hned prvni dva.. kdyby slo vas dat na blacklist, tak tam jste..
Ak tematu, kamaradka na seznamce,druha v praci, treti ve fitku..
Seznámili jsem se v práci 🙂 měla jsem dvě malé děti a on si je zamiloval. Bere je jako své, ony ho mají rády 🙂 Jsme už manželé a máme třetího prcka.
@gryfis A jako za co? Že mám svůj názor? Děti rozvody nesnášejí asi úplně dobře, a hned jim cpát náhradní tatínky? Když už tak se seznamovat, užívat si života, ale netahat cizího chlapa dětem hned do života, když ani není jistý jestli ty vztahy vydrží.
@klokanka31 on se na tvuj nazor totiz nikdo neptal, vis.. takze ho nevnucuj
@klokanka31 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Hlavne ne na seznamce. Kamaradka se ted rozvedla, ma ctyri male deti a jak silena lovi na internetu a je to jeden vetsi traged nez druhy. Dej tomu cas, uzivej si svobody a neres kdy a kde nekoho potkas. Chlapi tu urputnou snahu vyciti a prchaji opacnym smerem.
Tak tahle diskuze fakt nezklamala. Damy, damy... 😂🤦
Na Tinderu, ale bylo to hledání jehly v kupce sena. Dceru bere jako vlastní a čekáme teď i společné.
@gryfis Já myslela že diskuze jsou pro všechny 🤔
@klokanka31 to není jisté ani v manželství s biologickým otcem jak tady právě čteme, nikde nepíše, že jde dětem hned dnes večer cpát náhradní tatínky, pouze zjišťuje jak to kdo má po rozvodu a jaké jsou možnosti, taky může mít střídavou péči a hledat si partnera na dobu, kdy má "čas", každopádně je to její věc, svoje děti určitě miluje a zváží kdy a koho jim představí, nemusíš to Ty nutně vědět líp.
Ahojky já se rozešla také po 8 letech kvůli vážným důvodům a z jeho strany kvůli psychickému teroru nyní zatím bydlim v baráků s nim ale každý si jede své az to půjde odstěhují se a vim jedno ze už s nim byt nechci nikdy se nevratim ,mám kamaráda s kterým se bavim vidam jezdime na výlety časem by z toho mohlo byt i něco víc ale zatím netlacim na pilu nechci opět zažít zklamání vše chce svůj čas
@klokanka31 a ja myslela, ze umis chapat napsany text .. fakt by semi ten blacklist hodil sakra
Seznámila nás moje první láska 😉 já žádného chlapa nechtěla ani vidět, chtěla jsem si od všech chlapů odpočinout.I kdyby to někdo měl, že jde ze vztahu do vztahu je to jeho věc a nikomu dalšímu do toho nic není.Deti jsme neměli, takže s druhou částí neporadim
Kamaradku ted ceka rozvod, pul roku ziji od sebe. Noveho pritele poznala na volejbale, ktery hraje. S detmi to bylo snadne. On ma vlastni jedno, ona dve. A tak maji tri a funguji dobre.
Jina kamaradka zase potkala "prevoznika" v praci - ve vedlejsi laborce. Prevoznik jeji dite nikdy nechtel poznat, a tak bylo od zacatku otazkou, zda jim to vydrzi. Nevydrzelo, ale dodal ji odvahu k rozvodu, coz ji doslova zachranilo zivot.
Díky za názory a reakce. Věc se má tak, že po posledních dvou letech velkých problémů a posledních 6ti měsících terapie a hledání cesty jak spolu vycházet, pro mě přišlo vysvobození v podobě rozchodu.
Jsem s dětmi čerstvě přestěhovaná v najmu a za poslední roky jsem se necítila tak skvěle!
Partnera, přítele, milence, je jedno co se z toho vyvine, nebudu urputně hledat. Jen mě zajímalo zda to vůbec jde.
@klokanka31 a podobným: děti zvládají rozchod skvěle! S otcem nemají žádný extra vztah, moc se jim nevěnoval a ani teď nejeví zájem že by si je chtěl brát často. Takže stěhování vzali jako hotovku a pomáhali mi nosit věci. Případného partnera jim opravdu nebudu hned cpát jako nového tatínka, na to máme všichni dost času.
@irmamala Já musím v tomto případě oponovat.........randila jsem všemožně a vše dopadlo špatně......pak jsem si řekla: zkusím seznamku...... proběhlo pár schůzek, kdy jsem si říkala, že tohle snad opravdu není možný 😂🙈 A pak jsem se rozhodla, že půjdu ještě jednou a naposledy na schůzku...........jsme spolu 16 let, máme 2 dětičky a máme se pořád rádi❤ Tak ani tu seznamku bych nezavrhovala🙂
Seznamka. Oba jsme hledali spis jen sex a příští týden slavime výročí 5 let od svatby. Chvíli jsme si psali, pak schuzka a pak to šlo nějak samo. S dětmi jsem ho seznámila asi 3 týdny po první schůzce. Prochazka Prahou,Petřín, bludiště, mekac. Sedli si hned.
Seznamky typu badoo a tinder byly průser, tam to byl opravdu jeden tragéd vedle druhého.. Takze nás nakonec dohodila kamarádka.. Já a ona jsme spolužačky ze ZŠ, na gymplu jsme byly ve vedlejší třídě a jsme si od dob zš pořád dost blízké.. Její manžel je zase úplně stejně spolužák toho mého dohozeneho přítele a navíc spolu i dělají v kanclu.. Tak to dobře odhadla, máme spolu 20m syna 🙂
A není brzo tohle zjišťovat?když si teď z jednoho vztahu odešla?