Jak se omluvit za nevhodného apríla?
Ahojte. V pondělí na apríla jsem si udělala srandu ze svého kamaráda s výhodami, ale netušila jsem jaký to bude mít dopad. Napsala jsem mu,že jsem asi v tom. Dost mě za to zjebal. Nevěděla jsem, že ho to až tak zasáhne, dotkne, urazí atd. Omlouvala jsem se mu hned po tom, ale ignoroval mě. Už je to skoro týden a já bych to chtěla napravit, ale nevím jak. Nemáte nějaké dobré rady?
Já bych nic nenapravovala... sama mám takový černější humor... nech ho vycukat. Možná ho tvůj for vzal víc než čekal, možná mu stále vrtá hlavou co by kdyby.... Já mám občas neuvěřitelnou schopnost vytáhnout ty nejméně vhodné vtipy a poznámky v tu nejméně vhodnou chvíli a to jsou teda trapasy :D A perlička na závěr - tenhle apríl jsem jako ty použila na svého spacího kamaráda, vzal to tehdy s humorem. Už je to šest let. Teď je to můj manžel a to dítě spolu fakt čekáme :D Takže mi to vlastně pěkně oplatil :D
takovyhle humor ohledne tehotenstvi absolutlen nesnasim.. kolik zen v dnesni dobe ma problem otehotnet a ty si z toho jeste udelas prdel. treba si sam prosel necim s byvalou a ty si ho dost zranila. nechala bych to byt. az se ozve sam. poked neozve pouceni pro priste
Asi bych mu dala čas, netlač na pilu. Zkus to za pár dnů, ideálně face to face a ne po telefonu, znovu mu to vysvětlit, že to prostě byla blbost, ale kdo je nedělá. Když to nevezme, tak holt kamarádství s výhodami skončilo.
@herkules6969 to je fakt rada teda. Proč by si paní / slečna nemohla užívat kamaráda s výhodami a musela kvůli tomu s ním přestat spát? To že udělala blbý fórek, je věc úplně jiná, ale nechápu, co to má společného s tím, že si chce užívat sex a nemuset řešit vztahové věci.
@herkules6969 tak kamarád s výhodami o tom jen si užít asi je, ne? 😃 já teda taky nejsem na podobné vtípky stavěná, ale na druhou stranu, pokud nepřijal ani první obyč omluvu, tak co víc chceš? Lézt mu do zadku? Na to bych se víš co 🙂 nechce, ať nechá být... Takových kamarádů je na každém rohu 10 😃
@luciebx takhle napalit chlapa , by mi přišlo taky blby, ale stejně jsem si jednou podobný vtipek neodpustila. 1.dcerka měla přesně 3 měsíce, byl apríl, a ja zavolala mamce, ze jsem zas těhotná 😂🤣. Docela jí to vzalo, ale za minutu už jsme se řehtaly obě a povedenějšiho apríla jsem nezažila😅
@konidana Já jsem tohle mámě řekla v 16... zrovna krájela zeleninu do polívky, o minutu později mě a s nožem po domě a hulákala, že mi na místě udělá interrupci :D :D Já se tak řehtala, že jsem nemohla ani mluvit, abych jí to vysvětlila. Když mě pustila ke slovu, tak řekla, že jsem hroznej spratek a musela si chudák nalít panáka. Ale nabídla mi taky :D Já jsem na ty vtípky fakt hrozná, manžel si už docela zvyknul, jen tak mi na něco neskočí, ale občas ho solidně nachytám. Ale on mě taky, třeba když na mě doma čekal s připravenou scénkou, že si vyříznul jazyk, já měla takovej šok, že jsem s sebou regulérně flákla o zem :D
Za tohle bych se s tebou nebavila už nikdy. Takhle debilni nápad.
Na tohle tema se nevtipkuje
Případně vám tohle vtipný ?! My se třeba o miminko snažíme dva roky jsem po potratu a zamklem těhotenství a o tomhle bych vážně nevtipkovala !
Teda tady je ale sucharů... 😲🙄
@jopikikinunk Byl to vtip, třeba blbej, to je fuk, ale vtip. Omluvila ses, tak se stopni a nezačínej ze sebe dělat krávu. Ozvala bych se jako obvykle (nevím jak často jste v kontaktu) a chovala se jako nic, pokud by byl kyselej, jasně bych mu řekla, že to byl fór a že ses omluvila, tak ať se uklidní. A že snad nebudete řešit nepovedenýho apríla do smrti. Pokud by dál dělal dusno, klidně bych se urazila tentokrát já. Všeho moc škodí, a on se chová jak ublížená hysterka.
no už se stalo, co naděláte, doma máme taky černý humor asi v krvi, vždycky když už mám pocit, že jestli se v něčem na vážno budu babrat ještě chvilku tak zešílím a potřebuju si pro sebe odlehčit situaci nějakou absurditou a vždycky se těším na rozhovory s rodiči, jelikož mají stejný ujetý humor a vymýšlíme a domýšlíme věci ad absurdum a to jsou nad lahví vína tak skvělé večery - pokud jste se omluvila a omluva nebyla přijata, tak bych to nechala tak, hold asi jste nebyli kompatibilní a protože humor je v životě důležitý tak pokud byste si nesedli v tomhle tak by asi moc dlouho vaše přátelství s výhodami netrvalo, jelikož byste se zasekli na něčem dalším
To je blb. Za co ses omlouvala, za jeho absenci smyslu pro humor? Podle mě se spíš leknul a je naštvanej sám na sebe, že ti na to skočil, když je to ten nejohranější aprílový žert :D Ignoruj ho taky, však on to časem vydejchá a přileze.
@lachtanice86 eh,jako fakt?jako ze nebudeme delat vtipy treba na bezdomovce,abysme se nedotkli necich citu?kolik je vtipu na nejruznejsi citliva temata..a proste nekomu to nesedne..tak spis je treba znat toho,komu neco takoveho rikas ne?to co je pro nekoho stresujici,pro jineho muze byt sranda..
@mates133 copak bezdomovci, ale co teprve vtipy na somalske děti, mrtvé Židy nebo tak :D ale zase tam je jistota, že ti nedají přes držku :D
@mates133 jo jako fakt. Tohle mi prostě přijde úplně debilni.
@jopikikinunk Vyprdla bych se na něj a dělala zagorku zase chvíli já ;)
No kdyby tohle.me udelal nekdo na aprila tak prvni co tak rekmu ze je april a napadne me to....
@malinkaelinka asi tak...to bys nemohla vubec normalne zit kdyby sis porad rikala jestli je vhodne rict.to a to , co kdyz ten clovek je na nervy z toho a z onoho...to uz ys nemohla rict vubec nic
@jopikikinunk podle mě sis prostě testovala, jestli by stál o plnohodnotnej vztah (závazek) , ne jen o spolusouložnici. Tak to evidentně nevyšlo no... Žádná škoda, třeba proto pak natrefíš na nějakýho, pro kterýho bys měla i emoční hodnotu 🙂
@jopikikinunk co treba poskytnout mu super kvalitni vyhodu?
@ariadna12 máš na mysli něco konkrétního?
@jopikikinunk neco, co se mu extra libi nebo o cem treba sni nebo mluvi, ty ho znas nejlip😉. Kazdy ma rad neco jineho. Musi mit nejakou libustku.

Tak za prvé bych s ním přestala spát! Asi mu očividně na tobě nezáleží a chce si jen tak občas přihnout 😉 Co kdyby jsi těhotná opravdu byla? Co by jsi pak dělala až by tě jak jsi psala za to ,,zjebal" a nechal tě na to samotnou? Přijde mi jako pěkný egoista.... a o tom, že se s tebou už týden nebaví ani nemluvě... byla to prostě jen sranda, každý to pochopí, jenom ješitní chlapy co si myslí, že mají navrch tohle nepochopí.... nezahazovala bych se s ním.... nevím kolik ti je, ale určitě budeš mít na víc, než se ponižovat 🙂