Ahoj,bohužel po špatných zkušenostech ve vztazích mám problém,že se upínám na muže. Žiju sama se synem a už se rok vídám s jedním mužem...muž není svobodný a já ano,ale to tu řešit nechci. Známe se již delší dobu a máme spolu skvělý vztah...už je to přes rok,co se vídáme víc...cca 2x týdně... milujeme se. Ale cítím víc a víc a nepřijde mi,že by to takhle rostlo i u něj. Váží si mně a má rád mně i syna. Ale já se víc a víc upínám a vím,že to není dobře...vím že to dělám proto,že ho nechci ztratit ale nechci aby on měl úplnou jistotu,Že kdykoliv budu doma nebo v blízkosti domova a čekat až přijede. Vztah s ním nechci,vyhovuje mi to takhle. Ale co mám dělat abych se tak neupínala a byla taková ta nad věcí co se z toho neposere? Občas mi pomohlo,že jsem si psala s jinými muži,ale nic jsem nechtěla...jen si psát a ne hned třeba odepisovat a být trošku zaujatá jinde. Poradíte?
😂😂😂
Trololo, tralala, kocicka se vdavala, pejsek si ji vzal!
Kraviny
Nejsem trol..
Jsem skryta jen z jistých důvodu...hodněkrat jsem tu zakládala diskuze pod mým jménem...jen tohle je opravdu dost osobní a chtěla jsem jen vědět,zda má někdo podobnou zkušenost.
Pokud nejsi troll, tak bych sebrala poslední sebeúctu co mi zbyla a našla si perspektivnějšího chlapa.
Nečekej, nevenuj se ani psani s jinyma, to nepomaha. Venuj se sobě, cvič, chod na kosmetiku, vlasy, terapie, nebo do hor, nebo za zviraty, proste co bavi a naplnuje.
Děkuji...když v dnešní Covid době se nic nemůže..😕Tesim se že otevřou fitka,tak se trošku uvolnit,ale v roušce? Všechno blby...doba blbá😔. Začátky jsou vždycky krásný,ale člověka to prostěxˇasem omrzí z takového toho nadšeni. Já jsem ke všemu strasnej cíťa😂Já to měla na salamu ze začátku a on vyrizenej a teď je to naopak😅potrebuju,aby se to zas otočilo🙈
@michaela666 Já muže nehledám..vyhovuje mi tento “vztah” jen jsem se asi moc upla...nejdivnejsi je,že bych ho ani za partnera nechtěla ale chybí mi ty večery společné.
Na mě to teda nepůsobí, že vztah nechceš. Přijde mi že si to jen namlouváš, protože víš, že on s tebou být jako s plnohodnotnou partnerkou být nechce a ty si vsugerováváš, že je to takhle fajn a ideální.
@cherie24 Presne tak to je.
Lzes si do kapsy. Jsi milenka a vis, ze se nerozvede/nerozejde, tak se snazis si to nejak racionalizovat, ale ono to moc nejde. Kazda milenka doufa, ze se on rozvede...
Tyhle průsery vznikají už v dětství a naši výchově obecně. Jsou z toho pak neustále se opakující vzorce. Jestli nejsi troll a fakt tě sere, že někdo zahvizda a ty ho nedokážeš a nechceš zklamat, tak si najdi dobryho terapeuta, kterej z tebe nejdřív vytaha všecky sračky a ty zazity vzorce z dřívějška. Musí to bejt děsně unavny. Jsou ženský, který se z toho vůbec nedokazou ani vymanit, Maj tisíc a jednu výmluvu, proč to nejde. Všichni Maj na výběr, bud s tím něco udělat a nebejt rohozka nebo na to srat a razit teorii, že se o tebe pořád někdo postará. I kdybys ten troll ve finále byla, tohle se fakt realne děje zcela běžne.
@tinaprofi Na tom neco je. 🤔👍
@sudylichozrout je, a všechno má stejnej zaklad
Nikdy za celou dobu,jsme se nebavily o tom žebychomspolu byly...Oba víme,že by to nešlo a je tam více aspektů proč ne. Nicméně nepopírám,že dojít kdykoliv na oběd/večeři a strávit hezký večer by se mi nelibilo. Na druhou stranu opravdu a to neujišťuji sebe...nemohli bychom spolu být už kvůli povahám a já asi momentálně nechci chlapa do bytu...mám syna a je nám takhle dobře. A on je opravdu jediný s kým se takto vídám. Vyhovuje mi to. Když to zkrátím. Na jednu stranu si přeji být spolu častěji,ale nežít spolu. Nicméně ohledně terapeuta..už jsem o tom premyslela. Kvůli ex ex mám do teď problémy řešit situace které si to vyžadují atd,ale to už je zase na jiné vyprávění. Děkuji,že jste poradily😊
No za mě si tě teda neváží, když s tebou jen rok chrápe a nic víc, ale jestli ti to tak vyhovuje proč ne, někdo chodí pravidelně do fitka na rotoped, někdo si rád maluje a někdo má pravidelně sex (ne milování). Co ale nechápu, je proč zrovna do tohodle koníčku taháš dobrovolně svýho syna, jestli s tím pánem nechceš být, tak by ho tvůj syn, podle mího názoru vlastně neměl ani moc znát, na tož, aby si k němu stavěl jakýkoli vztah - děláš mu v hlavě akorát maglajs a do života mu nedáváš vůbec dobrej příklad.
@tinaprofi Souhlasim
Tak on tě nemá jako jistotu, jen jako šlápotu zdarma, to mu bude nejspíše vyhovovat dlouho. A upínat se můžeš jak chceš, stejně jak ucítí, že kolem něj házíš laso, tak si najde nějakou jinou. 😉