Ahoj holky,
můžete mi někdo poradit, jak se dostanu z Hlavního vlakového nádraží do Aquapalce Praha (tento čtvrtek)???? Nebo nějákou internetovou stránku, kde si můžu naplánovat trasu hromadné pražské dopravy z hlavního nádraží až to toho aquaparku???? Moc děkuji za pomoc.
ahoj. přímo z hl. n. metrem C na stanici Opatov . tam na bus 363, staví přímo před Aquapalace.
At se vám tam líbí.
Tady máš ten bus.
http://idos.dpp.cz/idos/Route.aspx?i=55959&ttIn...
Prosím, nevíte, zda ještě jezdí do aquapalace aquabus? Našla jsem jízdní řád, měl by jezdit už jen o víkendech, svátcích a prázdninách, ale nejsem si jistá, zda je to stále aktuální (2024), zda ho už úplně nezrušili, protože přímo na stránkách "jak do Aquapalace" jsem ho zmíněný nenašla...
Ahoj, najdu si na mapy cz trasu a nejblžší zastávku cílové destinace a pak spoj přes Idos cz
@kosi_cek pojedes metrem C (cervena linka) smer HAJE (vstup do metra hned v hale nadrazi), vystoupis na stanici Opatov (predposledni stanice) a pojedes autobusem smer Cestlice - bud 385 nebo 328 rovnou do zastavky Cestlice, Aquapark (10 minut jizdy).
Jestli jde o cenu, tak dospely plati 50,- deti do 15 jezdi v ramci Prahy zdarma a v autobusu koupis listek jen do tech Cestlic.
@lennus @rencinka87 vím, co tam jezdí za linky, to mají i na stránkách, šlo mi vyloženě o ten aquabus, jestli je zrušen komplet nebo ještě jezdí, protože jak píšu, ten jízdní řád na mě z vyhledavače vyskakuje.ke stažení, ale to je tak vše, ale těžko říci, jestli teda ještě platí alespoň o ty prázdniny a tak a nebo nebyl z netu odstraněn, samozřejmě to chci vědět hlavně kvůli tomu, abych věděla, jaké mám kupovat lístky, kdyby jezdil, tak stačí ty za 30...Zkoušela jsem jejich robota a vylezlo na mě, že si můžu půjčit kolo, fakt vtipný, slovo Aquabus to snad vůbec nezná 😂
@kosi_cek Nejezdí. Aktuálně jen klasika MHD. Ten jízdní řád Aquabusu je z roku 2020, zrušili to za covidu a pokud vím, tak ho neobnovili. Jezdit jsem ho tady po okolí navíc od té doby neviděla (bydlíme od akváče relativně nedaleko a jezdím kolem prakticky každý den).
@somalicats super, díky! V tom roce 2020 jsme tam právě byli naposledy a tím busem ještě jeli 😉
@kosi_cek Jj, to ještě jezdil, než se pak všechno zavřelo, to byl řád i vyvěšen na zastávce. Teď tam nevisí, pokud jsem dobře viděla (ale můžu mrknout zítra, až pojedu kolem, pokud na to nezapomenu).
@somalicats děkuji moc, ale není třeba, naprosto vše tomu nasvědčuje, chtěla jsem si to jen potvrdit..To je už neskutečný, co to bylo za dobu, za omezení, hned po té, co jsem se tam tehdy dosyta vyblbla v divoké řece a tak, jsem zjistila těhotenství, ale to děsné období mám dost v mlze 🙈
ahoj, dej si wéwéwé idos cézet, tam si v kolonce Jízdní řád vyber pražskou hromadnou dopravu a zadej Výchozí stanici Hlavní nádraží a cílovou Čestlice, Aquapalace. Jinak busy k Aquapalace by měly jezdit z Opatova, což je na stejné trase metra jako Hlavní nádraží - směr Háje.