Jak rozjet Instagram?

12. črc 2024

Ne, není to blbost. Ne neřeším hlouposti....
Jde o to, že v práci jsem měla vytvořit nový profil na instagramu a dávat foto z naší nabídky. Udělala jsem ho před dvěmi měsíci a i když furt vkládám fotky, dělám příběhy, volím správné hastagy tak ohlas nula nula prd. Dneska jsem v práci dostala sprda 😶. V podstatě to není ani moje náplň práce. Nabídka ej velká, foto úžasný ale já nedokážu prostě tím zaujmout 🫢. Máte někdo instagram? Jak to rozjet, když firma nechce do toho investovat atd..

galatea_a
12. črc 2024

Mrkni sem:
https://loudavymkrokem.cz/jak-na-uspesny-instag...
Jinak teda nezávidím - není to tvoje práce, nechtěj do toho investovat, ale zato s radostí kritizujou. 🙄

te_reza
12. črc 2024

A dáš nám sem odkaz? Mě by to zajímalo.

anonymous_ka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
brunetka11
12. črc 2024

Ok a nastavil ti někdo strategii? Dohodli jste na redakčním plánu? Co by mělo být obsahem a hlavně, co je cílem?

konidana
13. črc 2024

@brunetka11 tak nejak jsem pochopila, ze to ma vymyslet na koleni sama a zadarmo🤪

dandaa
13. črc 2024

Je potřeba mít opravdu zajímavý obsah, tedy každý den krátká reelska a zaujmout v prvních vteřinách. Fotky už úplně netáhnou. My máme jako firma pár desítek tisíc sledujicích, ale stojí za tím tým lidí. Vždyť musíš vidět grafy a % dosahů. Bez zkušeností a školení to půjde těžko.

autor
13. črc 2024

@konidana přesně tak... Sama a zadarmo . Úplně mě přestalo bavit dělat mojí práci 🫢

makovice88
13. črc 2024

Hoď nám sem odkaz, Kůň ti to rozjede 😀

nnnadja
13. črc 2024

Aby ti instagram rostl je to opravdu prace na full time a opravdu to neni jen o vkladani dotek jak si vetsina mysli. Je potreba mit strategii,vymyslenou grafiku, planovat kampane. Za me bych v praci rekla-ok vlozim sem tam fotku,ale nechtejte po me cisla(pokud to tedy opravdu neni tvoje prace)

honatko092
13. črc 2024

Mimo to, co tady bylo napsáno, dodám, že pro spoustu společností / firem ani třeba IG není vhodný 🤷🏻‍♀️ Typem produktu, cílovou skupinou, cílem komunikace...je za tím spousta marketingové strategie a plánování. V jakém oboru pracuješ, co to jsou za produkty? Pracuju v marketingu, mám ho vystudovaný...mám dojem, že vedení společností má často pocit, že sociální sítě může spravovat každý....a ono i dobře vyfotit produkt je někdy náročné 🤷🏻‍♀️ Držím palce a pokud by byl odkaz, ráda se mrknu 😊 Lidi se obecně na sociální sítě chodí bavit a odreagovat se, reagujou dobře na vtipná videa s produktem / spoluprací, popř. na svého oblíbeného influencera...anebo musíš mít fakt super produkt 👌A k algoritmům se vyjadřovat nebudu, ty jsou občas na IG alchymie...

knuffel
15. črc 2024

Tak jim prostě řekni, že to dělat nebudeš. Musíš se taky umět ozvat...

20190418
15. črc 2024

Organicky dosah IG je pod 20%, FB ještě méně. Jedna věc je content stategie a plán a druha placene promo. Bez toho ani sebelepší reelsko ničemu nepomůže. Jaké máte vlastně cíle? Dosah nebo engagement? To fakt není o tom, že si založíš účet, uděláš par fotek a jsem SoMe manager. Ať ti firma zaplatí školení/kurz. Bez toho se v tom budeš plácat a efekt pro firmu nula.

jelenice_zavodnice
16. črc 2024

Zainvestovat cas a penize do vzdelavani a nasledne reklamy. Bez toho to nepujde i kdyz se vedeni postavi na hlavu. Fotky na IG uz davno netahnou, je to zbytecne plytvani casu. To je asi jako psat v dnesni dobe blog 🙈

trzks22
16. črc 2024

Co zaplacení reklamy? Dělám instagram pro jeden hotel. Pokaždé když pridám nejakou zajimavou lákavou fotku z hotelu, napisu k tomu dobrý text a dam to do reklamy okamzite skacou sledujci😊 Reklamy na insta nejsou drahé muzes si tam nastavit kolik chces do reklamy investovat, nastavit si tam okruh lidí podle věku mesta a zájmů. Ja treba vzdy dava okruh cestovani apod. Tech okruhi tam mam asi 40. Muzes si jich tam dat kolik chces.
A pak dam reklamu treba na tyden za 100kc na den. Takze 700. Muzes dat i za mene, na jakykoliv cas ukaze ti to tam kolik to na to obdobi vyjde penez🙂 Obavam se, ze bez reklamy to nerozjedes.

ada22
17. črc 2024

Ještě někdy pomůžou soutěže a slevy. Otázka jestli tím osloviš cílovou skupinu. Jinak tohle vše sežere celkem času a jak píšou holky bez placené reklamy to nejspíš nepůjde. Ig i fb hrozně stáhli organický dosah.