Ahoj holky, líbí se mi jméno Antonie. Ale nevím, jak bychom jí říkali
Toni, Tony, Tončo 😀 - my chceme Antonína, tak budeme říkat Tondo, Toníku.
Kamarádi Antonii mají, je to krásný jméno. A říkají jí Tony, Toni, Toninko, Tonynko, Tondo, Tondule, Toničko....je toho spoustu 😉
Toničko
to je krásný jméno, my máme Toničku naši fenečku milovanou 🙂 jinak se jmenuje Tonya ale říkáme jí taky Tondo, Tony Tondulo 🙂
Antonie je maminka manžela a říkají ji Toničko, Toni, Tončo, někdo i Antuš 🙂
Toni, Toninko, Tončo 😉 A neboj, až budeš mít mimčo u sebe vymyslíš tolik zdrobnělin, to půjde samo 😵
Toníčku,tondo
ono az ji uvidite tak vas napadne takovych tvaru o kterych se vam ani nezdalo 😉 😉 😉 . my mame Saru a ani to moc nezdrobnuju, mazlive ji rikam Nuný 😀 😀 😀 takze uplne mimo misu 😅 😀 😀 😀 .jinak Antonin/Antonie jsou nadherny jmena 😉 😉 😉
My máme v rodině - Antónia...slovenka...celá rodina jí říká Tonka. Tak třeba Tonko se mi líbí víc, než Tončo. Ale jinak Toni, Toninko, Tonynko, Toničko, Tony...to jsou pěkný varianty🙂
Ahoj já sama jsme Antonie a musím říct, že je to fajn jméno 🙂 Jen v pubertě bylo pár zádrhelů :D
Říkají mi Toni, Tonča, Tonička,Tonka, Antonka, Antonie..
Rikejte ji Antonie! 😉 🙂
V práci jsme měli Antonii, mimochodem moc krásné jméno, a sama si říkala Toňa.
Teta je Antonie a říkáme jí Táňo 😉
Toničko, Tončo, Toni, Áťo, Tonči, Toňulko, krásné jméno, mám ráda "tvárná jména".
Mame doma Antonii. Jmeno dostala po tatinkovi.
Ve Skolce ji rikali Tóňa, Babicky oslovuji Tonča a my doma: Any, Anka, Anynka 💕💞
Tony 😉