🙂 Ráda bych, aby mi pokoje voněly. Zkusila jsem vůni do zásuvky, ale brzy, za 2 týdny, je lahvička prázdná a to pak vyjde moc draho. Nemáte radu či tip?
co zkusit aromalampu, do ní dáte pár kapek aromatického oleje a za chvilku je pokoj krásně provoněný 🙂
já mám hodně ráda aroma lampičku - mám několik vonných olejů a dokáží nádherně provonět byt 🙂
Jinak dříve jsem měla doma airwick freshmatic a ten teda taky vydržel hodně dlouho vonět a náplně do něho stáli kolem stovky a měli jsme ji určitě déle jak měsíc, možná i dva 🙂
aromalampy, nebo postavit na topení misku s vodou a kápnout pár kapek éterického oleje, vůně odpařuje se pomaleji má tak dlouhodobější efekt 😉, pár kapek dávám i do vody při vytírání nebo na záclony, v koupelně a na toaletě má malé difuzéry, do aromalamp se prodávají i vosky a kapsle,a snažím se vyhýbat všem chemickým vůním
Já mám teď aromatický difusér nebo jak se tomu říká, takový ten jak se do toho vloží ty tyčinky od Sense z Prospánku, základem je tam vanilka a je moc příjemná, i přítel který na tyhle věci moc není říká že to voní dobře.
citrusová kúra na topení 😉