Holky, jak poznám zánět nervu u zubu? Začal mě před 2 dny strašně bolet zub, kde vím, že mám kaz, ale zubař je pro mě něco jako vrah, mám strašný strach!!! Když špatně kousnu tak zub bolí tak že bych prorazila nejradši hlavou zeď, píchá v něm ...pak to ustane po cca 3minutách a pobolívá málo, ale furt to cítím.
@radulka57 já jsem to samý ....zubař je pro mě největší noční můra , opravdu mám šílený strach. Největší trable se zubama jsem si prožila v těhu-trhání moudráků, záněty dásní a ozubice no hrůza ..... a to mi teda odvahu nepřidalo. Ale já se vždycky řídím tím, že člověka to beztak dokope , když už to nejde vydržet..... ode mě to tedy sedí, ale neboj, daj ti injekci pokud budeš chtít a pak už nic neucítíš
@ined77
@slundo
@swarovski Máte pravdu.. já se bojím ještě o to víc, že jsem se přestěhovala za skoro manželem do německa a ještě nemám takovou supr němčinu a prostě jim nebudu rozumět, takže to je strach na druhou...I na gyndu se mnou poprve musel přítel aby překládal ale tu si zas já hlídám...o spodek mám větší strach než o zuby
Spíš mě jde o to jestli je nějaký druh bolesti podle kterého poznám, že už je to zánět
@radulka57 to nespoznas, mne to zistili tak, ze mi vrtali obycajny kaz, az zubarka prisla na to, ze to je v celom zube a dopatrala sa k hnisu a zapalu. a tak mi vysupla nerv
ale bolesti som mala take, ze som nemohla nic, ani spat. som tehotna, takze lieky od bolesti - 0 bodov. doslova som sa skriabala po stenach....
@radulka57 ...ahoj
, z vlastní zkušenosti vím, že je lepší sebrat se a jít k zubaři hned...stejně se tomu nevyhneš
.
.
takže radím sebrat odvahu a navštívit zubaře co nejdřív