Ahoj holky,chci se zeptat jak po porodech bojujete s kily?Když jsem čekala druhého prcka (85kg)jsem měla u porodu 99kg a po porodu něco schodila na 87kg.Jsem od porodu dva roky a váha mi ukazuje 99kg.Jsem toho zoufalá
Ahoj, po druhem synovi,kdy jsem nabrala na 100kg,mam ted 83,bricho priserny,jsem desiva. Mam cas jen na par sedu.lehu vecer u tv,kdyjsou deti vedle mne...jsem ostuda
Holky...ted kamaradka hodne zhubla..vse pouze vyvazenou stravou. Ona moc nesportuje..takze opravdu jen jidlem...casto a spravne jidlo...
@lancore Jsem ilustrátor a animátor na volné noze (ilustruju knížky a animuju do TV 🙂 Je to super práce ani bych bez ní nemohla být. Ale ve výsledku prostě hlavně sedím u pc a na cvičení není energie ai čas. Přítel je s námi taky doma, chodí na noční a podnikáme. Je to super, střídáme se v hlídání malé. Ale i tak vždy, když mám volno, tak pracuji nebo se starám o domácnost. A upřímně, cvičení mě nebaví 😀. Navíc mám od porodu pupeční kýlu se kterou jsem byla na operaci a když jsem začala cvičit, tak se mi zase vrátila a na další operaci nechci zatím. Takže žádné sedy lehy nepřipadají v úvahu. A teď když dcerka ještě nechodí do skolky, tak se ve volnu radši věnuji jí a když hlídá táta, tak pracuji. A večer se těším, až si odpočinu. Ale vím, že to je u mě hodně o jídle, když nesedím u pc přes den, tak i ten pohyb je (úklid, procházky, nákupy, nemáme výtah, bydlíme v 5 patře, :D ) Doufám, že až bude malá chodit do školky, tak se zase vrátím k mému oblíbenému tanci u xboxu, který jsem dělala pravidelně hodinu a půl denně před těhotenstvím. Teď to s dcerkou přes den nejde naplno, plete se mi pod nohy, chce taky tančit.
Bohužel nic jiného nelze poradit, jen méně jíst a vybírat vhodné potraviny, a více se hýbat. Ale to samozřejmě víte.
Podle me je zaklad pravidelna, vyvazena strava. Je jenom potreba najit si cas na vareni a klidnou konzumaci, co chapu, ze u zamestnanych maminek neni jednoduche. Doporucuji knihy Brichac Tom, skvele recepty, hotove za cca pul hodiny. Vyber ze snidani, obedu i zdraveho mlsani.
Ahoj, já sice mimi bohužel ještě nemám, ale od kamarádky maminky mám skvělé ohlasy na 90 denní výzvu. Jsou to videa, cvičit můžeš hezky z domu a nemusíš ztrácet čas nějakým dojížděním 🙂. Taky jsem se k tomu odhodlala, s prací nemám vůbec dostatek volného času, ale nějaké to kilo dolů by mi bodlo a potřebovala jsem něco, co mi moc dlouho nezabere. Jsem sice na začátku, ale vybrala jsem si program Chci zhubnout. 👏 Cvičí to Terka se Zdeňkem, kteří mají malého prcka a tak si říkám, že když to zvládají oni, tak proč ne já? 💃
Třeba to taky někoho zaujme! 🌹 https://90dennivyzva.cz/vyzva-90/chci-zhubnout
Já už bojuju taky, ale sama jsem to nezvládala. Potřebovala jsem něčí pomoc, kdo mi v tom pomůže. Navštěvuji výživovou poradkyni ze Světa zdraví. Je naprosto skvělá, sestavila mi jídelníček tak, že nehladovím, mohu jíst často, ale je spousta jídel, které musím vynechat a dokonce mi nechybí živiny a tvoří se mi MM stejně, ikdyž hubnu. Hubnu pomalu, no jooo, bude to běh na dlouhou trať, ale ty kila jsem taky nepřibrala za pár dní..ach jo, je to boj no..nejhorší jsou ty nedojezené příkrmy po dětech..škoda vyhodit..maj je tak dobrý :D
To znám. Mela jsem to podobně. S prvním mimi na začátku 85, zhubla jsem na 82 a pak dlouho nic a v posledních třech měsících jsem pomalu probrala na 103 ☹ a dva roky po porodu mi váha stoji na 92. Říkám si, aspoň ze nepřibíram, ale zhubnout bych chtěla. Pořád si vyčítám, že nemám čas cvičit. Radši si odpočinu, hodně práce, jsem.osvč, naskočila jsem hned po šestinedělí.