Jak odstranit jídlo z dětského oblečení?

tobihosue
14. říj 2015

Ahoj,
začala jsem malýho přikrmovat asi tam před 3 měsíci. Jídlo kupuji buď ve skleničkách, nebo si sama dělám. A teď mi jde o to, jak to z toho dětského oblečení dostat pryč? Do teď jsem prádlo po vyprání věšela venku, takže mi to vybělilo sluníčko, ale teď, co už je ošklivo, tak není možnost dát prádlo ven a vše mám oranžové od mrkve. Peru jen v prášku, nic nepřidávám. Ale ani vanish nepomohl. Má někdo nějakou zaručenou radu, jak to dostat pryč?
Díky. 🙂

japona
14. říj 2015

@tobihosue Obavám se, že to uz nevyperete. Takze davat bryndák nebo oranzove triko..

vitoriova
14. říj 2015

Nechci delat reklamu, ale předpírák a bělidlo SA8 od Amway...

tobihosue
autor
14. říj 2015

@japona Já to právě nikdy nevyprala, ale sluníčko to vybělilo, takže žádné fleky nebyly... Když ten náš jedlík, i když má bryndák, tak se stejně zamaže... :/

tobihosue
autor
14. říj 2015

@vitoriova A není to nějaká velká chemie? Jelikož s tím budu prát i ostatní prádlo a druhý syn má atopickou dermatitidu, tak už nesmím ani aviváž. Tak aby se mu to pak ještě víc nezhoršilo.

kamiska
14. říj 2015

Zlucove mydlo z DM. Predeprat s nim v ruce.

vitoriova
14. říj 2015

@tobihosue právě že vubec neni....je to vse ekologicke...belidlo funguje na zaklade aktivniho kysliku....zadny chlor...a prave pro atopiky a ekzematiky je cela rada SA8 jako delana....

tobihosue
autor
14. říj 2015

@vitoriova Tak děkuji, určitě ozkouším. Dá se to sehnat v drogeriích, nebo to musím někde spěšl objednávat?

vitoriova
14. říj 2015

@tobihosue neni to volne v prodeji, koupit se da pouze pres vlastnika licence. Je dobre si licenci poridit, mate ihned slevu 30% na veskery sortiment a ze je toho vic nez dost....muzete napsat primo na stranky Amway a oni Vam prideli nekoho z Vaseho regionu. Ja delam objednavky pravidelne, mam spoustu zakazniku, ale jsem z Prahy...ale posilam i po CR

scai
14. říj 2015

tak si počkejte na sluníčko, to máte jisté a zadarmo 🙂 však zase bude.....

tobihosue
autor
14. říj 2015

@scai Děkuji. 🙂 A mezitím mi syn ze všeho vyroste. 🙂

tobihosue
autor
14. říj 2015

@vitoriova Napsala jsem Vám soukromou zprávu. 🙂