Naše malá v sobě objevila výtvarný talent 😄 a čmárá všude, i tam kde nemá. Nevíte čím se dá odstranit fixa ze dveří, z gauče a ze zdi?
Asi vám nepomohou ale kupujte ty kde je napsáno že jsou vypratelne. Zatím jsem je odstranila že všech povrchu jen hadrou s vodou
@fazolkazuzka To údajně jsou vypratelné 😃
souhlasím s nanohoubičkami. Ze dveří jsem s nimi dostala zaschlou montážní pěnu, 2 roky pokusů vším možným i nemožným a až toto zabralo.. sice to místo poznám, ale rozhodně tak nebije do očí jako s pěnou 😀
Maš doma odlakovač,nebo desinfekci na ruce?Zkus tim
Lihem
@l01991 Jj mám, tak zítra zkusím 🙂
@klokanka31 mělo by to jit,dej pak vědět. No jo,děti jsou umělci...🤣😅
@klokanka31 já fixy odstraňuju odlakovačem na nehty. Na zdech máme teda omyvatelné omítky, takže tam to stačí jen vzít mokrou houbičkou a jde to krásně, ale už jsem odlakovávala postel, několikrát stůl a židle. 🙈 Dneska jsem jí je po dlouhé době dala na stolek v pokojíčku, jinak je mohla používat jen pod dohledem a pro změnu popsala knížku, takže fixy zase zabavuju. 😄
@l01991 Tak jsem to zkoušela čistit odlakovačem, a něco pustilo, ale ne všechno 🤨
@klokanka31 a postřikat to (namočit ubrousek) a nechat chvilu pusobit?Nevim jinak no
@l01991 To jsem zkoušela, asi jsou fixy odolný nebo co 😄
@klokanka31 ti výrobci to snad robi naschval🤣🤣😅 (to aby jste se rodiče naaahodou nenudili)😅😅😅
@l01991 Nebo aby se museli kupovat nové věci 😃
@klokanka31 taky dobrá taktika od prodejců🤣😅
@klokanka31 Fixy a propisky čistím houbickou a zubní pastou, dokonce jsem takhle vyčistila permanentní fix z bílé kuchyňské linky 🙂
Třeba ze dveří sem to dostala vlhčeným ubrouskem (klasicky tím dětským), stěnu máme obyč malbu, to sme museli rovnou premalovat :D z gauče sem to nedostala, aspoň že máme starý a budu ho vyhazovat :D ale máme nevypratelne fixy, ty dostal starší syn k Vánocům od ségry a mladší s tím projevuje výtvarný talent kudy chodí :D
Zkusila bych nanohoubicku (ne na ty dvere - lakovany povrch). U nas z tohoto duvodu fixy nevedeme😅