Mám jednu internetovou kamarádku kterou jsem ale nikdy neviděl osobně. Když mám problém poradí mi když ho má ona poradím ji zase já. Jen nevím jak mám reagovat na to když mi říká že se hádá se svým partnerem. Jednou už mi do hlasovky i brečela a říkala mi co jí na tom jejím vadí. A taky jsem se zrovna včera divil. Psal jsem ji že mi nějak nejde najít holka že holky na které narážím na seznamkách jsou prostě divné. A ona mi řekla něco v tom smyslu že normální zboží bylo dostupné když jsem byl zadaný. A taky u toho řekla mrk mrk což jsem moc nepobral. Tak jsem se jí zeptal jak to myslí a ona že já jsem to normální zboží. Nevím jak na to reagovat a co si o tom mám myslet a taky nevím co ohledně toho jejího přítele. Jestli ji ohledně těch hádek mám nějak radit nebo tak něco
Osobně si myslím, že je mýtus, že všichni dobří potencionální partneři/partnerky jsou v daném období rozebrané. Vždy se dá najít někdo, kdo je fajn. Někdy je to hledání jehly v kupce sena.
A ty bys jí chtěl? Cítíš se uražen, že použila metaforu zboží?
Lidi většinou moc rady slyšet nechtějí, spíš chtějí ujištění, že jednají správně. Ohledně toho jejího přítele bych jí maximálně řekla, že ona se musí rozhodnout, co s tím udělá, nebo neudělá, důležité je, aby byla šťastná.
Hele, vypni pocitac. Hezky se oblec, uprav se a jdi mezi lidi. Ted je sice horsi situace, ale bude lip. Co je ti po zadane holce pres internet. Ona se rozchazet nechce. Dela ji dobre, ze ma "bokovku" na netu a blije na tebe svoje problemy, drzi te na zde, kdyby neco a ve finale z toho nic nebude. Nevim, kolim ti je. Ale vyraz ven a hledej holky isobne. Tohle nema cenu.
@lsatira123
Jede po tobe no