Ahoj, jsem na pul roku v Anglii a ve skole se mi hned od prvniho pohledu zalibil klučina z Francie. Poprvé jsme se videli na párty kam mě vytáhla moje roommate která se s nim baví protože je taky z francie, prohodila jsem s ním fakt jen pár slov a od té párty jsme se na chodbě zdravili do doby, než sem se svěrila té spolubydlící že je to fešák a ona mi dala jeho instagram a řekla ,ze ma pritelkyni uz patym rokem. Zacla sem ho sledovat, po par minutach me take zacal sledovat ale asi po pul hoďce me odsledoval( nevim proc asi kvuli jeho holce aby si toho nevsimla, nebo byl jen zvedavej) no po tehle udalosti s instagramem se ani uz nezdravime, kdyz se potkame, prijde mi nervozni a me je tez tak trochu na útek. Opet jsem se sverila spolubydlici a ta mi rekla, ze mu rekne ze se mi libi a ze mi dala jeho instagram, oznamila mu to hned jak se potkali a prý se při tom usmíval, né smál ale usmíval a s tim instagramem rikal že ví jakej mam(proste si to pamatuje) Vim ze to neni uplne spravny kdyz ma holku ale me se fakt libi a myslela sem si ze po tom oznameni budu moudrejsi ale kdyz se jen usmival tak co z toho vyplyva, nic a nevim jestli mam teda nejak dal postupovat nebo na nej zapomenou(to bude tezky kdyz ho vidim kazdej den ve skole)
Tobě by se taky nelíbilo, kdyby se někdo snažil sbalit tvého přítele 😉. Můžeš mu být sympatická, ale asi ne tolik, aby mu to stálo za zničení dlouholetého vztahu. Prostě být tebou najdu si jiný objekt zájmu.
@houskan Počkej až tobě někdo vezme chlapa 😉
@klokanka31 jestli on nebude chtít, tak mi ho nikdo neveznem, a jestli mi ho teda nejaka vezme, tak ji poděkuju:DDDD takovy blaboly miluju
@houskan A já miluju naivní mladý holky co si myslí že se na ně chlap usměje a hned je chce 😄
@klokanka31 kde jsem psala ze si myslim ze me chce? Kdybych si to myslela tak uz za nim jdu, si poradne tu diskuzi precti znovu kdyz chces neco takoveho psat, mozna si to potom rozmyslis.
To je hezky takovy zamilovani, pamatuji si, kdyz jsem byla na skole, taky jsem takovy naznaky sympatii resila 😇 Za me ti to reknu tak: kdyz kluk/chlap opravdu chce a libis se mu, tak se bude snazit s tebou byt v kontaktu, at ma pritelkyni nebo ne. Opravdu zamilovany chlap hory prenasi ☺️ Dej tomu cas, treba se potkate jeste nekde na party, date se do reci a zjistite o sobe vic 😊 drzim palce, at najdes toho praveho a uzivej krasne mlade skolni lasky ☺️
@klokanka31 kde je manzelstvi a deti, tak jasne, ruce pryc, bo to proste nedela dobrotu. Ale mlady na skole? Vzdyt to je prave o tom “vytridit” a zkouset a nachazet, schazet se a rozchazet… a poznavat 😊
@exbordelar ahoj, diky za tvojí podporu. O vikendu se chystam na party tak jsem zvedava, on paří každej víkend tak si treba neco pripijem a budeme uvolněnější.
@exbordelar ja bych mu klidne uz napsala, ale bojim se, ze po tech 5 letech maji hesla od svých uctu..kort kdyz on je ted v anglii a ona ve francii.
Nefušovat do cizího. Ať si to srovná sám,rozejde se, jestli mu za to budete stát, ale záměrně bych ho nesváděla.
@exbordelar hele, me se ani na stredni nelibilo kdyz mě kluk podvedl. A kdyz to nějaká na nej zkusila, rozbila jsem ji cunu (jasny nejsem na to pyšná).. To se nedělá a je jedno jak se chová ;).
@houskan Víš co je blbý? Když je člověk mladý a bez závazků, tak si spoustu věcí neuvědomuje. Ale časem na to přijdeš. A navíc, nebojíš se že kdyby svou přítelkyni podvedl s tebou, že to potom udělá i tobě zase s jinou?
@klokanka31 tak jasný ze je to jiny kdyz je clovek bez zavazku, ne nebojim, protoze nase cesty se po studiu zase rozejdou...jo a na karmu neverim🙂 zalezi na hodne aspektu.
A ze bych rekla ze ho nejak nahanim? Ani ne, jen proste vi ze se mi libi to je vse..a co ted pozoruju tak dava zase obrátky, zacina zdravit a dokonce me i vcera oslovil, at si to potom s nim jeho holka vyridi sama
@houskan Karma existuje. Ať chceš nebo ne. A pokud s ním nepočítáš do budoucnosti, co když bys rozbila vztah který by mohl vydržet "navždy"? Jako jasně, pokud má chlap rozum tak se nedá chytit, ale proč tomu jít naproti.
@klokanka31 já???:D on si ho rozbije sam.
@klokanka31 a vlastne jak muzes vedet jakej ten vztah maji?? Treba ho taky podvadi
@houskan A ty to víš?
@klokanka31 ano , neco se ke mne uz dostalo...ale zeptam se spis jeho
A proč to teda tady řešíš když máš na všechno odpověď a máš to v podstatě vyřešené, že ho chceš ulovit?
@klokanka31 pockat, takze to znamena, ze pokud je kluk uz jednou polapen, tak proste bude s tou zenskou az do smrti a basta? Vzdyt ona ho neuhani, jen proste dala nevinne najevo, ze se ji libi. Jestli ten Francouz kvuli Housce opusti svoji Francouzsku, tak to asi nebylo uplne ono a lepsi je, kdyz to udela driv, nez budou mit deti. To je prece prirozeny vyvoj. Neco jineho by bylo, kdyby fusovala do taty od rodiny, to je pak pruser a ano, ruce pryc. A navic, on ji prece nemusi podvadet. Muze se napred rozejit a pak si s Houskou neco zacit. A vubec, nechame to na nich 😃
Pak napis, jak dopadla ta party! 😁
@houskan Karma, najdi si na googlu, co to znamená.
@houskan nech zadaného zadaným a trosku dospěj ;). To, že se na tebe podíval neznamená hned, ze te chce.
Kdyby si totiž každého kluka, který se na tebe usmívá/podívá, a kamarádka tě uchlácholí, že byl nadšený - i když kdo vi, ze jo, měla nahánět.. tak se zblázníš ;).