Jak moc zkreslují zrcadla?

houskan
29. říj 2020

Ahoj, v každém zrcadle se vidim úplně v obliceji jinak, ale úplně, mám všude i jinej tvar hlavy, nos, tvare...mate to taky tak? Uvidim se vubec někdy jako v realite? I když já to radši ani vedet nechci😁

cysticka
29. říj 2020

@houskan ja mam problem s fotakama 😀 vzdycky kdyz se vidim na fotce tak se nepoznavam... 😀

amazonkajanik
29. říj 2020

@houskan jako,možné to je. Hlavně záleží na stáří a kvalitě zrcadla. Je to přeci jen sklo a to časem "teče " tudíž se může měnit i odrazová vlastnost 😉

ajja87
29. říj 2020

@cysticka já taky... Hlavně tam vždycky vidím, jak js3m tlustá a nadavam manželovi, proč mi neřekl, že ty šaty mě tak hrozně rozšiřují 🙈😬😀

cysticka
29. říj 2020

@ajja87 presne muj problem 😂

sudylichozrout
29. říj 2020

@ajja87 Kdyby ti to rekl, tak mu budes nadavat, ze je drzej 😂

houskan
autor
29. říj 2020

@ajja87 postavove se taky vidim všude jinak😁🤷‍♀️

jansovad
30. říj 2020

v zrcadle se nikdy neuvidíš jako v realitě. Nevím, jestli je možné, že každé zrcadlo ukazuje jinak (asi jen, pokud jsou ta zrcadla křivá).
Věrně se můžeš vidět na fotce. Pokud nemáš naprosto symetrický obličej (a to nemá asi nikdo), bude odraz v zrcadle jiný než na fotce, protože odraz je převrácený - pravá strana obličeje se v zrcadle odráží jako levá a naopak.

nattt
30. říj 2020

myslím, že v realitě tě taky každý člověk bude vnímat trošku jinak, svýma očima 🙂 není to blábol, ale pokud se budeš cítit ve svým těle dobře (i když nebude dokonalý), tak budeš tak působit i na ostatní 🙂 kolikrát je příjemná společnost někoho, kdo vůbec nevypadá jako z obálky časopisu, ale i tak ostatní něčím přitahuje 🙂 stačí to "něco" najít v sobě, má to každý 🙂 ..takže bych se spíš zaměřila na to cítit se příjemně (případně pro to začít něco dělat) než zkoumat kvalitu zrcadel 🙂

sisinka74
30. říj 2020

No já v každé zkušební kabince jsem spokojená, jak v tom oblečení vypadám dobře a příjdu domů a velké zklamání.

cherie24
30. říj 2020

Já mám v některých zrcadlech úplně šílené kruhy pod očima, že si říkám, že to snad musí každý vidět i na 100 metrů daleko. Ale myslím, že víc než zrcadla dělá osvětlení.

michaela666
30. říj 2020

Taky bych řekla, že to bude i osvětlením. Ve většině zrcadel si přijdu stejná, ale v momentě kdy dojdu k našim je to děs. Mají nějaké nové ledkové osvětlení v koupelně. V zrcadle, kde jsem většinou vypadala normálně, teď vypadám jako " zombie otesánek". Kruhy pod očima, úplně bílá a tak o 20 kilo těžší. 😀