Holky nemáte teď nějakou zkušenost jak moc chodí Ag falešne negativně?
Slyšela jsem že jsou hodně prepalene právě aby nebyli falešne negativní a tudíž vycházejí pozitivní i jen kvůli rýmě, ale zase jsem slysela že omikron nechyti...
Takze mě zajímá jakou máte zkušenost z poslední doby? Díky 🙂
@novamamina ze slin - já při čekání na výsledek pcr jeden negativní, jeden (jiná značka) slabá čárka, manžel 1. den příznaků negativní (ta značka, co mi ukázala slaboučkou čárku). PCR potvrdilo covid (omikron)
@jipe díky. Mám doma testy z nosu. Mám oteklou a bolavou jednu mandli a samozřejmě mě hned napadl covid. Ale asi už blbnu. Nic jineho mi není a Ag je negativní.
@novamamina mandle jsme měli ok :D jen únava, bolest hlavy, rýma, kašel, pálení nosohltanu 🙂
@jipe díky díky 🙂. Já už ho měla dvakrát, tak už se teď bojím kazdyho prdu
Moji rodiče prodělali po Vánocích covida, doma dělali každý 4x antigeny a vždy negativní. Pak byli pro jistotu posláni na PCR a pozitivní. 🙂
@bublee a měli příznaky?
Taky mám teď covid. Antigen negativní 5 dní, 5. den PCR pozitivní. Ale manžel a syn měli oba pozitivní antigen i PCR ve stejný den. 🤷🏼♀️🤦♀️
@novamamina ano měli, rýma, slabost, ztráta chuti, cichu, hrozný pocení a zvýšená teplota.
To je fakt zajímavý, že někomu to prostě neukáže 🤔
@novamamina na testech v eshopu lékárně je napsané, že je pro všechny mutace, i ty nové