Jak funguje nezávazný sex? Co očekávat?

jopikikinunk
5. zář 2018

Ahojte, chtěla bych se zeptat zda některá z vás má nějaké zkušenosti s nezavaznym sexem. Se svým ,,kamarádem,, jsme se na něm dohodli a ja moc nevím co mám od toho očekávat. Spíše jak to ve skutečnosti funguje. Díky za odpovědi

pintule01
5. zář 2018

@jopikikinunk ,funguje to tak,že když přijde chuť,prostě si to rozdáte a nebudete do toho tahat city.Pro mě to bylo kdysi ideální,mám ráda divočejší živočišnej sex a když mám chuť,tak jít rovnou na věc a nezdržovat se předehrou a ocicmáváním...
Ale pozor,vždycky to jeden pokazí a začne něco cítit.
Dobře si promysli,jestli jsi schopná mít sex a netahat do toho city

sniper787
5. zář 2018

bohuzel to funguje tak ze z nezavaznyho sexu se tam prijdou city sam to znam osobne stalo se mi to uz 2x za zivot ale pokud jsi svobodna nevidim v tom zadny problem horsi je pokud uz nejaky vstah mas

urtica
5. zář 2018

Ahoj, je to jak píše @pintule01 - bohužel i já mám zkušenost, že dřív nebo později to přeroste v něco víc, dost často bohužel jen z jedné strany. Ve výsledku pro mě byly takové vztahy spíš bolestné než radostné.

sarkoc
5. zář 2018

Mám dobrého kamaráda, který tohle praktikuje už tak asi 10 let...má současně poměrně hodně "kamarádek s výhodami", jak jim říká, takže kdykoli se mu zachce, vždycky nějaká může...samozřejmě, že se za těch dost let párkrát stalo, že se do něj nějaká zamilovala, a pak byl problém atd...hlavně si osobně myslím, že tím padne to kamarádství, ať už dříve nebo později...proto jsem do toho nešla, protože s kamarádem můžeme probírat fakt vše, je jako moje nej kámoška...a bylo mi jasný, že tímto by to skončilo, byla bych najednou jen jednou z mnoha, kterým zavolá, když má choutky...nehledě teda na to, že já co ho znám, tak jsem měla vždy vážné vztahy, tak bych do toho stejně nešla 🙂

zuzan88
5. zář 2018

Je pravda, že kamarádství většinou dřív nebo později skončí úplně. Je to fajn, ale nesmí se do takového kamarádství s benefity začít plést city, pak to většinou stojí za prd. Pokud to není oboustranné. Já mám za sebou dvoje takové "kamarádství" jedno trvalo neco přes půl roky a necelé 2 roky...

elikup
5. zář 2018

Viděla, nebo slyšela, nebo zažila jsem hodně druhů jakýchsi vztahů. Jediný nezávazný sex, kdy se spíš nikdy nepřihodí zamotání se do citů, je sex za peníze.
V kamarádství jsou taky city, náklonnost, preference, udělat nějak radost druhému, pocit bezpečí..

ryvera
6. zář 2018

Je to prostě sex :D Akorát bych se obávala aby z toho nevzniklo nějaké hlubší pouto a při nejhorším jen na jedné straně. Mě samotné se to kdysi stalo

lstuchlova
6. zář 2018

Pokud Ti vyhovuje občasný sex konkrétně s ním, proč ne. Ale musíš dopředu počítat s tím, že se jeden z vás (spíš ty) do toho druhého zamiluje a taky se smířit s tím, že prostě budeš mít smůlu, protože on to tak cítit nebude. Taky asi už potom nikdy normální kamarádi nebudete, ať se jeden zamiluje nebo ne. Jeden z vás si někoho najde, nebo ho to už přestane bavit, přestanete spolu spát, nebudete se pak vídat už vůbec, protože to bude trapný nebo to přátelství prostě postupně vyšumí...

russ
6. zář 2018

Kamaráda s vyhodama jsem měla jen jednou a teď je to můj manžel 😀😀😀 jinak tady bylo už vše řečeno 🙂 ale většinou se zamiluje jen jeden..

karolinasvetla111
6. zář 2018

Měla jsem též kamaráda s výhodami. Sex s ním byl úžasný, ale moje city k němu rostly,tak jsem to radši ukončila. Občas si napisem, jak se máme a to je vše.

urtica
6. zář 2018

@russ Jen jeden a řekla bych, že ženy k tomu mají větší předpoklady...pro chlapy bývá obecně menší problém oddělit city a sex...

silwiin
6. zář 2018

Fungovalo mi to takhle 8 let a nikdy ani u jednoho nic takoveho jako zamilovanost nebylo. City tam nejaky vzdycky jsou, ale spis kamaradstvi a duvera, laska nikdy. Taky proto, ze mame kazdy sve zivoty a rodiny. Je to o povaze a "discipline", o umeni oddelit dve stranky a vlastne si podvedome hlubsi city zakazat.
A ze zkusenosti vim, ze u zen i u muzu je to tak 50:50, tenhke problem zamilovanosti se netyka ve vetsim pripade zen, je to vyrovnane🙂

karolinasvetla111
6. zář 2018

Pak jsem mela ještě jeden a z toho během měsíce byla láska z obou stran, dnes už jsme skoro 3 měsíce manželé a máme mimco