Ahojte, chtěla bych se zeptat zda některá z vás má nějaké zkušenosti s nezavaznym sexem. Se svým ,,kamarádem,, jsme se na něm dohodli a ja moc nevím co mám od toho očekávat. Spíše jak to ve skutečnosti funguje. Díky za odpovědi
bohuzel to funguje tak ze z nezavaznyho sexu se tam prijdou city sam to znam osobne stalo se mi to uz 2x za zivot ale pokud jsi svobodna nevidim v tom zadny problem horsi je pokud uz nejaky vstah mas
Mám dobrého kamaráda, který tohle praktikuje už tak asi 10 let...má současně poměrně hodně "kamarádek s výhodami", jak jim říká, takže kdykoli se mu zachce, vždycky nějaká může...samozřejmě, že se za těch dost let párkrát stalo, že se do něj nějaká zamilovala, a pak byl problém atd...hlavně si osobně myslím, že tím padne to kamarádství, ať už dříve nebo později...proto jsem do toho nešla, protože s kamarádem můžeme probírat fakt vše, je jako moje nej kámoška...a bylo mi jasný, že tímto by to skončilo, byla bych najednou jen jednou z mnoha, kterým zavolá, když má choutky...nehledě teda na to, že já co ho znám, tak jsem měla vždy vážné vztahy, tak bych do toho stejně nešla 🙂
Je pravda, že kamarádství většinou dřív nebo později skončí úplně. Je to fajn, ale nesmí se do takového kamarádství s benefity začít plést city, pak to většinou stojí za prd. Pokud to není oboustranné. Já mám za sebou dvoje takové "kamarádství" jedno trvalo neco přes půl roky a necelé 2 roky...
Viděla, nebo slyšela, nebo zažila jsem hodně druhů jakýchsi vztahů. Jediný nezávazný sex, kdy se spíš nikdy nepřihodí zamotání se do citů, je sex za peníze.
V kamarádství jsou taky city, náklonnost, preference, udělat nějak radost druhému, pocit bezpečí..
Je to prostě sex :D Akorát bych se obávala aby z toho nevzniklo nějaké hlubší pouto a při nejhorším jen na jedné straně. Mě samotné se to kdysi stalo
Pokud Ti vyhovuje občasný sex konkrétně s ním, proč ne. Ale musíš dopředu počítat s tím, že se jeden z vás (spíš ty) do toho druhého zamiluje a taky se smířit s tím, že prostě budeš mít smůlu, protože on to tak cítit nebude. Taky asi už potom nikdy normální kamarádi nebudete, ať se jeden zamiluje nebo ne. Jeden z vás si někoho najde, nebo ho to už přestane bavit, přestanete spolu spát, nebudete se pak vídat už vůbec, protože to bude trapný nebo to přátelství prostě postupně vyšumí...
Kamaráda s vyhodama jsem měla jen jednou a teď je to můj manžel 😀😀😀 jinak tady bylo už vše řečeno 🙂 ale většinou se zamiluje jen jeden..
Měla jsem též kamaráda s výhodami. Sex s ním byl úžasný, ale moje city k němu rostly,tak jsem to radši ukončila. Občas si napisem, jak se máme a to je vše.
Fungovalo mi to takhle 8 let a nikdy ani u jednoho nic takoveho jako zamilovanost nebylo. City tam nejaky vzdycky jsou, ale spis kamaradstvi a duvera, laska nikdy. Taky proto, ze mame kazdy sve zivoty a rodiny. Je to o povaze a "discipline", o umeni oddelit dve stranky a vlastne si podvedome hlubsi city zakazat.
A ze zkusenosti vim, ze u zen i u muzu je to tak 50:50, tenhke problem zamilovanosti se netyka ve vetsim pripade zen, je to vyrovnane🙂
Pak jsem mela ještě jeden a z toho během měsíce byla láska z obou stran, dnes už jsme skoro 3 měsíce manželé a máme mimco
@jopikikinunk ,funguje to tak,že když přijde chuť,prostě si to rozdáte a nebudete do toho tahat city.Pro mě to bylo kdysi ideální,mám ráda divočejší živočišnej sex a když mám chuť,tak jít rovnou na věc a nezdržovat se předehrou a ocicmáváním...
Ale pozor,vždycky to jeden pokazí a začne něco cítit.
Dobře si promysli,jestli jsi schopná mít sex a netahat do toho city