Zdravím. Muj syn (8m) mi dává poslední dobou zabrat, nechce mi moc spát a když už spi tak se uspi na prsu a spi jen v ruce, jak ho polozim je vzhůru. Jsem úplně unavená a nejradši bych šla spát i s nim, jenomže nemám šanci, ani se s nim nemůžu posunout, hned by byl vzhůru a spi mi tak na 15 min max.
Kávu už jsem měla, snažím se, ale jsem unavená, co si dat aby mě probralo? Diky Ilona
Mě se malá od 4' měsíce taky budila často, do roka vydržela spát 30-60min. Zkuste si lehnout a dítě položit vedle sebe 🙂
@areh to já tak neusnu🙄😅
@jjasmina Joo, to bych ráda, ale je to obrovský živel, furt si chce hrát a kulí se.. takže to nehrozi
Já si prvně dám malou k levému na ruku a pak se i sama prekuli na pravé a to už leží vedle, to už je v takovym mlecnym transu 🙂
@jjasmina no, to u nás je těžší 😅
Já jsem spala třeba na gauči. Nakojila jsem v polosedu a opatrně se opřela.
A večer jsem dítě po krmení dala manželovi a mezi kojením od 20 do 22 hodin spala.
Rano s malou spim v houpacím křesle, oprena o ruku spí a já s cestovním polstarkem taky 😀
A to kojení v leže nejde ?? Kojím v leže na boku. Malý leží na boku naproti mě a jak usne jen "odeberu prso" a opatrně odejdu.
Nekdy to s nemteryma detma nejde ninak,než ze se koji i v noci,spim na boku, dite se pricucne, někdy jde odpojit, nekdy ne, tak tak usnem. Nekdy se odpoji samo opozdeji, nekdy to zkusim a projde mi to, nekdy ne. Obcas spi pricucly celou noc. Většinou je mi to jedno, hlavne kdyz spi.
@nikolite kez by, to bylo dřív.. te je v naruci, kojim u toho usne a u sumu, opatrne si s nim lehnu a je hned vzhůru, musí byt fakt tuhos abych to dokázala, což trvá třeba i hodinu než poradne zabere..
@netopejr taky to tak máme😂 ale až když ho uspim jak jsem teď psala viz komentar. Ale v noci to máme stejně
V leže se nenakojí? Já jsem už usnula i s dítětem v ruce v sedě v posteli 😬 to teda nebyl záměr...