Jak dosáhnout tohoto účesu? Co použít, tužidlo? Zamilovala jsem se!!!!!!!!!!!!
Spíše bych to viděla na malé natáčky, aby se vytvořily ty drobné kudrlinky...a pak jak již bylo psát, rozčesat. Nebo trvalou....Ale je zde hodně důležitý správný sestřih, aby horní vlasy byly kratší, než ty u krku, aby se vytvořil dojem jako je na obrázku.
Podle mě to chce taky dobrej tupírovací kartáč 😉
Zaprvé vhodné vlasy - mě by nedržel ani po nastříkání celého laku (no možná jo 😉). Viděla bych to také na malé natáčky - pak hodně rozčesat a natupírovat od spoda- vrchní vlasy sepnout natupírovat spodek a tak postupovat až do posledního vrchního vlásku > určitě vlasy sestříhané, ofina ustřižená cca na špičku nosu.
Dala bych tužidlo a pak i vrchní lak. tupírovací hřeben bych viděla takový ze štětinkami .
pak dej foto jak se povedlo 🙂
Když to umyju, nechám uschnout a rozčešu, mám to na hlavě... No a šílím z toho 😀
Natočit, rozčesat, natupírovat, nalakovat. 🙂
natacky, tupirovani, rozcesani jen trochu a lak...momoch. tuhle hruzu mam na hlave, kdyz si poradne nevyrovnam vlasy a nebo zacne prset :D
Tohle mám na hlavě, když se špatně vyspím a jsem pak na prášky z pohledu do zrcadla 😀
Podle mne jsou to hodně kudrnaté natužené vlasy, rozčesané a natupírované 🙂
@paulito asi tak 😀
Tohle mívám po spaní s mokrými vlasy.. 😀
Já právě takovýhle vlasy taky mám, obzvlášť když se namočí 😀 a dělám psí kusy, aby byly "hladké", ale tenhle účes mě teda dostal. Rozhodně si jako první budu muset na tohle zvyknout, pokud se odhodlám 😀 Asi to zkusím, ale bude to dýl trvat, mám teď přerostlý vlasy tak uvidíme kdy se vydám ke kadeřnici :D Díky všem za tipy 🙂
tak asi bych zkusila velké pěnové natáčky a pak trochu rozčesat a nalakovat