Po jak dlouhé době jst,e měnili baterky v monitoru dechu Nanny? Dnes mi zahvízdal, vůbec nevím, čím to mohlo být - nepřišlo mi že by to byl nějaký výpadek dechu, protože když jsme přišli, tak bylo všechno OK. Napadlo mě, že dochází baterky a neukázalo se to při zapnutí ...
Používáme ho nonstop už půl roku, zapínám ho i přes den.
Nevím, jestli vyměnit nebo počkat až to samo zasignalizuje slabé baterky. Nerada bych měla další planý poplach.
Předem děkuji za reakce.
Ahoj 🙂 taky jsme ještě baterky neměnili. Falešný poplach jsme už taky párkrát zažili, většinou když se malá zkutálela, prostě když byla mimo tu desku.
Ahoj,může to být baterkama,my měnili 😉 A pokud zapínáš i přes den.... zkus ještě kouknout na konektor,jestli není povytažený a pokud nemáte pod deskou Nanny pevnou plochu,ale jen rošt,tak to taky může být tím 😉
My mívali poplach každou noc,ale to už měla Kačka rok a vždy si v noci šla ustlat až do noh posýlky,tak jsme ho pak odpojili.Byly to děsný nervy 😝
my jsme během používání (cca rok) měnili asi 3x (ty první - originál vydržely něco přes půl roku, pak jsme dali nabíjecí a ty už mají menší výdrž)... několikrát během týdne nám to tehdy falešně pískalo, signalizace slabé baterky neukázala... jak jsme vyměnili, byl zas klid a fungoval spolehlivě 🙂
z jednoho falešného poplachu bych si nic nedělala, spíš kdyby se to opakovalo častěji
Monitor jsme měli v postýlce do 10. měsíce. Neměnili jsme je ani jednou.
my máme 11. měsíc, jednou jsem měnila na cca osmi měsících. Baterkama to být může a nebo když povyleze ten konektorek, tak to taky zapíská.... Takže bych to překontrolovala a vyměnila baterky.
Já je měla do jejich 15 měsíců,pak už to houkalo hodně,prtože se mleli a měla jsem je tam celou dobu od prvního použití 😅 Falešných poplachů jsem měla nespočet-jen teda falešných díky bohu 🙂 Ale může to být jak tu píši holky tím konektorem,nebo podložkou 😉
Zatím pořád máme jedny a ty samé - 10. měsíc a falešný poplach byl jen jednou. 😉
nám vydrželi 15mm, falešný poplach jen když nám skouzla chůvička na jiné místo než ležel, třeba k nohám, ale to byla tak 3 za celé používání, jinak jsou stále funkční, jen já už nepoužívám nanny, ale jde zapnout a OK
My používali 12měsíců, teď sestra 6týdnů a baterky pořád ok, falešný poplach nebyl nikdy 😉
nám to taky ze začátku dělaly baterky, protože ty origo co tam byly už se asi válely dlouho na skladě a vybití to neukázalo , tak jsem je pak preventivně měnila cca po čtvrt roce a a byl klid
My měli monitor přes rok a neměnili jsme vůbec,planý jsme měli cca 3x,ale to už se Máťa stěhoval po postýlce,bylo to až ke konci 😉
my měli plané poplachy způsobené baterkama. měnili jsme pokud vím asi dvakrát...ale vždycky byl ten poplach třeba dva až třikrát krátce za sebou, tak mi to pak secvaklo, vyměnila jsem baterky a byl klid
My jsme měli původní asi rok a půl; alarm se spouštěl když už byl syn větší a když spinkal, tak "cestoval" po postýlce a někdy se prostě dostal mimo podložku a ta se tím pádem spustila...
Ahojky já ještě neměnila a to používám už skoro rok a co vím od vrstevníku tak taky baterky ještě neměnily a za ten rok se nám stalo že 3xfalešně houkal a nevím proč ,ale říkám si radči 100x falešně než vubec.takže se muže stát že baterky vyměníš ale stejnak ti ještě falešně zahouká.