Jak dlouho se dokážete líbit muži? Máte ctitele?

ijule9
6. bře 2023

Ahoj ženy. Určitě se líbíte i jiným mužům, přestože jste například vdané, zadané. Zajímalo by mě, jestli máte takhle muže, kterýmu se líbíte několik let. Já to mám například tak, že pokud se mi někdo líbí hodně, třeba se i platonicky zamiluji, jakmile to opadne, už mi ten muž nic neříká. Jeden můj známý mi kdysi říkal, že pokud se chlapovi žena hodně líbí, líbí se mu zkrátka pořád. A pokud je tam chemie, je tak u dalšího náhodného setkání nezmizí. Tak by mě zajímalo, jak to máte vy

me_druhe_ja
6. bře 2023

Já mám jednoho "kamaráda". Je do mě zamilovaný už dlouhé roky. Jako fakt třeba už téměř 20 let.... Napřed jsem to nevěděla, byli jsme dlouho fakt kamarádi, ale pak mi to došlo. Jenže z mé strany tam fakt nikdy nebylo nic víc než kamarádství. Absolutně to není můj typ. Ale byla jsem s ním strašně ráda jako s kamarádem, kecali jsme hodiny, chodili s partou do hospody.... jenže u něho to jednoho dne došlo do fáze, kdy mu asi definitivně doslo, že se mnou nikdy nic nebude a úplně se mnou přerušil kontakty. Mě to bylo líto, ale zcela jsem to respektovala.
Teď už je to třeba tak 5 let co jsme se neviděli, nemluvili spolu. Maximálně jsme se "zahlédli" na nějaké společné akci s kamarádama...ale ani mě nepozdravil. Navíc už přes 4 roky nežiju v ČR. Naposledy jsem byla u nás na podzim a dávala jsem dohromady starou partu na pivko a říkala jsem dalšímu kamarádovi, ať mu dá vědět...Přece jsou to už roky.....A prej bohužel to nejde. A asi to nikdy nebude. Prý mě pořád miluje a nedokáže už se mnou mluvit jako kamarád...
Jinak za těch téměř 20 let vím, že sem tam měl nějaký holky na sex, někdy i profesionálky...ale nikdy žádnou přítelkyni, manželku, děti...a začínám pochybovat, že někdy bude...už má přes 40

budouci_maminka
6. bře 2023

Souhlasim s tvym znamym, nezmizi..ale mozna prave proto, ze tam stale visi to odmitnuti...
Vis co se rika - zena cely zivot vzpomina na muze ktereho mit mohla. Muz na zenu, kterou mit nemohl.

sorboni30
7. bře 2023

@ijule9 No bohužel.. nevím co na mě chlapi vidí.. ale jeden ze mě zbláznil. Zažila jsem s ním ve 20 ti stalking.. dnes je mi 39 let..do dnes když ho potkám se skoro třepe, začal pít, ženu už nikdy žádnou neměl, pár vlasů, troska.. A jinak jsem kdysi spala s muži.. o kterých vím když bych jim napsala kdykoli..že by hned přišli. Jsou že mě hotovi. Mají přitom manželky, partnerky..jsou tři. Možná je to tím, že já jsem je odkopla, rozešla se s nimi? Nevím.. ale kolikrát mi i sami napíšou SMS jak se mám a tak. Pak už neodpovídám a oni to zkusí za půl roku zas. Ano je to tak. Muzi pokud jsou z někoho zblazneni trvá to.. jsem prikladem. Ty muze znám přes 10 let..

werik153
7. bře 2023

Po 13 ti letech jsem potkala kluka co do mě byl tenkrát blázen. Že setkání jsem neměla normální pocit, cítila jsem z něj, že ho to stále bolí, že jsem tenkrát nebyla s ním, že to pořád pryč není. Takže asi takové opravdové věci nepřechází 🤷.

marcicek84
7. bře 2023

Ano,mam vice ctitelu nez jen jednoho.Rekla bych bych tak 4-5 a neopousti je to,staci mne znovu videt...z toho jeden je starsi,tam by to nikdy neslo,tam jak jsem to zjistila vyhybam se,dva kolegove z prace,tez by to neslo,ja nikdy nevidim v praci moznost na tohle,proste praci bych nemichala,pak ex to uz jsme meli pred manzelem a nevyslo to,vracet se tam nebudu a pak kluka nej kamarada se zlatym srdcem,kde hraju blbou,protoze ziju s nekym jinym a nechci to mezi nami nicit.Nastesti byl zenaty a dost ho to pustilo,byl spokojeny,dve deti,ale po rozvodu uz je tady zas,tak zase delam hloupou a cekam az se objevi jina a jeho to zase trochu prejde (tohle trva pres 20 let),ten by byl dokonce i muj typ,je v hodne vecech stejny jako muj manzel ,v tech pro me klicovych pro vztah,v nekterych jsou trochu jini (neni na zavadu),bohuzel v mladi zavahal a ja potkala manzela a jemu to nevyslo,jenze mel na to tehdy cas rok a neudelal nic,tak bych taky mohla cekat dalsich x let...pro nej budu promarnena prilezitost a ja proste si vybrala jinak...smula,co uz...musi jit dal...

ijule9
autor
7. bře 2023

Mě tedy také přijde, že se dlouhodobě líbím spíš mužům, se kterýma jsem nic neměla, přestože tam byla i jiskra a už se k tomu schylovalo, že něco bude. Ale naštěstí nic z toho. Jejich chování je vrtkavé. Jednou jsou na mě milí, cítím z nich zájem, poté například otočí. Stalo se mi, že se mi i záměrně vyhýbali a já byla z toho špatná. Všichni ženatý. Teď například jsem zjistila, že i po 6 letech se pořád líbím jednomu z bývalé práce. Tam si to šuškali všichni. I si mysleli, někteří, že spolu něco máme. On se choval ke mě všelijak. Hodně se i choval odmítavě, že třeba jsem něco ani neodpověděla a on se otočil zády a odešel. Pak se mi vyhýbal. Přesto mi každý rok volá k svátku, narozeninám a Vánocům. A teď se ke mě doneslo, že se někde svěřil, že na mě nikdy nezapomněl. U mě už je to pryč dávno, spíš mě zarazilo to chování no. A teď naposledy podobné chování u dalšího ženatého muže. Také neskutečná chemie, cítila z něj zájem obrovský. Já také vdaná. Naštěstí se nevídáme pravidelně. Ale už z toho tenkrát mohlo něco být a couvnul a začal se chovat zase velmi divně. Vyhýbal se mi, že jsem z toho byla špatná. Když pro něco měl přijít ke mě do práce, raději poslal někoho jiného, když mě viděl v autě na přechodě změnil směr a bylo mi to zkrátka nepříjemné. Přitom, když jsem na něj nečekaně narazila, tak mě viděl moc rád, tvář se mu celá rozzářila a poznala, že se mu stále líbím. Tak jestli toto zažíváte u mužů také, že se pak cítíte jak kdybyste něco provedly

marcicek84
7. bře 2023

@ijule9 ten problem bude asi v tom,ze nam se to deje a nempotrebujrme s nimi flirtovat,kdyz jsme vdane,takze nemame dovod se citit provinile...

kecalka2
7. bře 2023

Tak já vdaná jsem a chlapům se také líbím. Dělá mi to i svým způsobem dobře. Až budu vyzobaná kukuřice, budu mít na co vzpomínat. Mě se muži také líbí, někteří mě dokonce svým způsobem doslova uchvátí a čas od času je to oboustranné. Naštěstí se mi toto stalo ne u obšourníka, jinak bych měla dost velký problém a vím jistě, že bych podlehla. Jinak ano, těmto mužům se líbím dlouhodobě. Podle mě je to zkrátka tím, že mě nedostali. Neměli mě. A je to hezký pocit když vím, že se líbíme sami sobě navzájem.

pampeliska1313
7. bře 2023

Mám. Spousty let. Po posledním srazu jsem zjistila, že narychlo zmizel. Do jiný země. Za holkou co skoro neznal. Všude si mě zablokoval. Nechápala jsem, brala jsem to tak jako “blízký kamarádi”. Ale asi to bude jak mi rikal cely ty roky. Proste ho to táhlo natolik ze nedokázal mít funkční vztah, vždycky to skončilo a vždycky přišel. A přitom jsme oba věděli, ze by nám to proste neklapalo, ničili jsme se navzájem.. přestože tam ty city byly a jsou, jsme oba jinde..Tak nevim, nechávám to, sama jsem od poslední schůzky kontakt nenabizela (vždycky psal on, vždycky tvrdil ze si mysli ze se pokazdy najdeme i po dvaceti letech) tak uvidíme. Možná si na mě někdy vzpomene a ozve se, ale snad mu to konečně vyjde, tentokrat z toho mám fajn pocit. Mám takovej pocit, ze by se mohl třeba i oženit, ale vlastně o něm nic nevim. Ale chybí mi, vadí mi ten styl odchodu..Evidentně udělal co mohl, aby mu to už vyšlo a dostal mě z hlavy.) a pak takový ty ex co najednou napíšou po letech a přesně to míří do toho “hele a co kafe?” A odmitnu. Beru to, ze si za to “muzu sama” hodně jsem se dřív hledala a da se říct, ze to bylo divoký.:D

hani_na
7. bře 2023

Mám dva takové, bylo to vždy platonické a dost let zpátky U obou mi přijde, jako by jim vadilo, že dřív jsem o ně měla zájem a teď už ne..

haaanka21
11. bře 2023

Můj kamarád se v 15 letech zakoukal do mojí kamarádky. O 22 let později ho to pořád drží, kdyby ho chtěla, už jsou spolu 😁

hadruska
11. bře 2023

Asi to tak bude.Od osumnacti jsem dva roky chodila s klukem,ktery mi dvacet let potom napsal,kdyz zjistil,ze se rozvadim....

ijule9
autor
12. bře 2023

@hadruska Na tom něco bude. Já při prvním rozchodu byla překvapená, že mi napsalo dost i známých a někteří i kamarádi mého ex

linusha
13. čer 2023

@ijule9 já mám takto 8 let kamaráda z bývalé práce (když jsme se poprvé potkali já už byla šťastně vdaná, on byl po rozchodu), když jsme byli spolu na pracovišti vůbec jsem si nepřipouštěla že se mu líbím. V průběhu let měl nějaké vztahy, stihl si i udělat dítko, kdy byl dokonce hnán rodinou do svatby. Ze které nakonec sešlo. Společně s dalšími přáteli se vidame např. při společných oslavách nebo akcich. V kontaktu jsme za mě pratelskem. Po x letech mi předloni a loni napsal několikrát že mě miluje a že jsem jeho životní láska a že si beze mě nedokáže představit život, přitom jsem stále vdaná. Velmi těžko nesl když jsem přešla do práce kde je primárně mužský kolektiv (žen nás je tam cca 20 ze 170), trvalo mu to 3,5 měsíce než to trochu zkousl. Vůbec zatím nedává že v kanceláři mám 5-6 mužů a jsem tam jediná žena. 2 kolegy nebude dávat asi nikdy (protože u obou si myslí že se jim líbím, jeden me bere občas část cesty domů a druhého slyšel náš telefonní rozhovor, kde mě kolega povzbuzoval po hodně náročném dni). Nesmím před ním zmínit jakéhokoliv kolegy protože žárlí. Když mě náš společný známý pochválil na oslavě šaty a pozval na přátelskou kávu tak se asi ním dost popral.